Létrehozva: 2023.12.02.

A halottlátó állítja: kapcsolatba lépett a 10 éve eltűnt kislánnyal, Bangó Eszmivel

Eszmi nővére, Niki nem adja fel, hogy megtalálja a testvérét. Kiss Kató halottlátót kereste fel, akinek állítása szerint sikerült kapcsolatba lépnie a kislánnyal, és megdöbbentő konkrétumokat mondott az eltűnés körülményeiről...

Bangó Margaréta Gizella neve sokaknak ismerősen csenghet: a csak Eszminek becézett lánynak több mint tíz éve, 2013. október 4-én veszett nyoma, családja azóta nem találja sehol. A kislány a salgótarjáni Acélgyári úton álló iskolába járt, eltűnése napján az utolsó tanóra után osztályfőnöke telefonjáról hívta fel Cereden élő édesapját, akitől engedélyt kért, hogy egy későbbi busszal mehessen haza, és előtte meglátogathassa az iskola utcájában élő testvérét. Hozzájuk azonban már nem ért oda, nyomtalanul eltűnt.

Eszminek több mint tíz évvel ezelőtt veszett nyoma. Fotó: Olvasói

Azonnal keresni kezdték, de hiába

Bár egy szemtanú délután látta Eszmit a buszmegállóban ülni, a később kikérdezett buszsofőrök mindegyike azt mondta, hogy a kislány nem szállt fel a buszra. Eszmi családja az eltűnés után mindössze pár órával azonnal keresni kezdte a kislányt, és a rendőrséget is értesítették, akik szintén azonnal nekiálltak a tanúk, például a buszsofőrök kihallgatásához. Mindhiába, senki nem tudott semmit. Eszmi testvére, Niki a Borsnak korábban már elmesélte, hogy a kislány eltűnése után hetekig gyalog jártak mindenhova, mindent átkutattak, mindenkivel beszéltek, de nem kerültek közelebb a rejtélyes eltűnés megoldásához.

Eszmi és Niki: a halottlátó azt mondta, Eszmi testvére mellett nagyon boldog volt. Fotó: Olvasói

Sosem fogja feladni, hogy megtalálja húgát

A család, és legfőképpen a gondoskodó testvér, Niki, 10 év elteltével sem adja fel, hogy megtalálja testvérét, és ezért mindent meg is tesz: folyamatosan életben tartja az internetes keresést, új és új információkat próbál átadni a rendőrségnek, most pedig úgy döntött, hogy tíz év elteltével újra felkeres egy médiumot. Korábban már több ízben is járt halottlátónál, és mindig ugyanazt a választ kapta: testvére már nincs az élők sorában. A szíve mélyén Niki is így érzi, de azt is fontosnak tartja, hogy testvére maradványaira rábukkanjon, hogy méltó módon eltemethesse. 

Addig fogjuk keresni, míg meg nem találjuk!

 - mondta korábban a Borsnak Niki.

Kiss Katóhoz fordult a testvér

Az apró, törékeny, négy gyermekes nő minden áldott nap azon gondolkodik, hogy bukkanhatna testvére nyomára. Ezért is fordult Kiss Kató halottlátóhoz, aki korábban már több rejtélyes ügyben hathatós segítséget nyújtott. Az eltűnt maglódi vállalkozó, Pintér Gyula kapcsán például már 2020-ban elmondta, hogy négy embert érzékel, akik eltüntették a férfit, egy volt a gyilkosa, a másik három pedig a segítség. Kiss Kató szerint Pintér holtteste sosem fog előkerülni, olyan eltüntetési módot alkalmaztak. Idén nyáron végre elsőfokú ítélet is született a maglódi ügyben, a vállalkozó egyik ismerősét, B. Lászlót bűnpártolás alapesete miatt 1 év 9 hónap fogházbüntetésre ítélték, a gyilkosságot azonban nem tudták rábizonyítani, ahogy a test sem került elő a mai napig sem.

Kiss Katónak sikerült kapcsolatba lépnie Eszmivel. Fotó: Bors

Az álmot erősítette meg a léleklátó

A szeánszon, ahol a Bors munkatársai is részt vehettek, Kiss Katónak sikerült kapcsolatba lépnie Eszmivel, a kislány megmutatta a léleklátónak, hogy mi történt azon a végzetes októberi napon. „Azt mutatja, hogy amikor ő a buszmegállóban volt, megállt mellette egy autó. Az autóban ült egy fiatal férfi, akit ismert. Nem mondom, hogy jól, de látásból igen. És a férfi azt mondta neki, hogy elviszlek. Ő nem sejtett semmi rosszat, semmi bajt, ezért ült be az autóba és ment el a férfival. Mentek egy olyan helyre, ahol egy másik férfival is találkoztak, az egy idősebb férfi” – mondta Kiss Kató, aki azt is látta, hogy az Eszmit elrabló férfi egy sötét autóval volt, és a kislányt egy házhoz vitte, aminek akkoriban piros volt a kapuja, az udvarban pedig egy piros autó állt. A szeánsz talán legmegdöbbentőbb percei voltak, amikor a halottlátó arról beszélt, hogy Eszmit nem eltemették, hanem egy olyan kútba tették, ami azóta bedőlt. 

Mindent megtesz húgáért Niki. Fotó: Bors

„Sokat álmodunk ezzel, hogy ő egy kútban van és hogy a kútban nincs víz, csak épp hogy egy nagyon kicsi” – mondta döbbenten Niki, aki a léleklátón keresztül azt kérdezte meg testvérétől, hogy édesanyjukkal van-e. „Igen, vele” – hangzott a válasz. Niki most azon van, hogy találjon magának egy segítőt, aki a halottlátótól kapott információk alapján újra elkezdené keresni a testvérét. Ő úgy érzi, hiába jár be folyamatosan a rendőrségre, hogy elevenítsék fel testvére keresését, nem foglalkoznak vele. „Még ők vannak felháborodva, hogy keresem őket” – mondta Niki, akinek most minden álma az, hogy egy magánnyomozótól, vagy eltűnt keresőtől kapjon segítséget, hogy tovább tudjon haladni a kereséssel. A négygyermekes édesanya azonban most nem tud erre tízezreket költeni, így lapunkon keresztül is várja, hogy akad egy szakember, akinek felkelti az érdeklődését testvére eltűnése, és segít neki megoldani a rejtélyt. 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő, mennyibe kerül Berki Mazsi luxusútja

borsonline.hu

Gigantikus UFO jelent meg a pilóta előtt, mindent beborított a sötétség

hirtv.hu

Vezércikk: Egy újabb úgynevezett „Fidesz-árva” gondolja azt, hogy majd ő megindítja a „harmadik” utat + videó

ripost.hu

Berki Mazsi fürdőruhája nem sokat takar - Fotó

vg.hu

Brutális ralit várnak a pesti tőzsdén: 70 százalékos hozamot szállíthat egy részvény – ez lehet az év befektetése?

origo.hu

Pusztító csapást mért Oroszország, Ukrajna az összeomlás szélén

lakaskultura.hu

Konyhakiállítás 2024: Minden, ami egy modern, jól működő és esztétikus konyhához kell

ripost.hu

Váratlan fordulat: Mbappé elhagyhatja a klubját, még a kevesebb fizetés sem zavarja

ripost.hu

Ha ezen múlna a jogsi, üresek lennének az utak! Ezen a KRESZ-teszten bukik 10 magyar autósból 9

ripost.hu

Milliókat érő kincsek lapulnak rengeteg magyar család fiókjának a mélyén

ripost.hu

Ez a teszt olyat árul el rólad, amit biztosan nem tudtál

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Hétéves csúcson az illegális bevándorlás: 2015-óta több migráns érkezett Európába, mint Bulgária teljes lakossága

INSIDER

Te láttad már az óriási változást a boltok polcain? - videó

INSIDER

Itt az első szigorítás a gyermekek védelmében: Pszichológiai alkalmassági vizsgálat jön a gyermekotthonok vezetőinél

INSIDER

Putyin szerint a NATO megtámadja Oroszországot

INSIDER

Reklámtábla nyársalta fel a teherautót Csengelénél: valóságos csoda, hogy a sofőr túlélte

INSIDER

Milliárdos kezelés mentheti csak meg Benjámin életét, családja versenyt fut az idővel

INSIDER

Lajos bácsi a saját háza felrobbantásával fenyegetőzött: már folyt a gáz, most mégis azt mondja, csak viccelt

INSIDER

Aggasztó hírek érkeztek Szolnokról: két kamasz lánynak is nyoma veszett