Létrehozva: 2022.01.24.

Elhunyt sztárok is keresik a magyar halottlátót: szeretteiknek közvetít Kató

Aki Kiss Katóval találkozik, nagyon hamar ráébred arra, hogy hiába szkeptikus a halálon túli élettel kapcsolatban, mégsem képes magyarázatot találni arra, ami történik.

Kiss Kató neve néhány éve robbant be a köztudatba, amikor Balázsék behívták őt a rádióstúdióba, ahol elmesélte, hogyan talált rá egy folyóba esett fiú holttestére, ezzel segítve a rendőrség munkáját.

Kiss Kató halott és léleklátó (Fotó: Markovics Gábor/Ripost)

A magyar léleklátó élete azóta hatalmasat fordult, hiszen, mint mondja, felhagyott azzal a vágyával, hogy „normális” életet éljen és megpróbáljon ne foglalkozni azzal a rengeteg lélekkel, aki a nap 24 órájában igyekszik felvenni vele a kapcsolatot. A lelkek között pedig akadnak olyanok is, akik életükben igazi sztárok voltak és Katón keresztül szeretnének üzenni itt maradt szeretteiknek.

„Hosszú évek óta gyakorlatilag egy horrorfilmben élek, hiszen bármerre megyek, folyamatosan halott lelkeket látok, vagy jeleket, üzeneteket fogok tőlük. Az az igazság, hogy sokáig nagyon nem akartam ezzel foglalkozni, de egy idő után kiderült, hogy ebben a kérdésben nem vagyok döntéshelyzetben. A lelkeket ugyanis többnyire nem érdekli, hogy én kíváncsi vagyok-e rájuk, netán félek-e tőlük. Érzik, hogy érzem, látom őket és jönnek, ha akarom, ha nem. Szó szerint addig nem hagynak nyugtot nekem, amíg nem reagálok” – kezdte a Ripost-nak Kiss Kató, aki ma már előadásaival járja az országot és minden állomáson rengeteg érdeklődő várja.

Kiss Kató: Bármerre megyek, folyamatosan halott lelkeket látok, vagy jeleket, üzeneteket fogok tőlük (Fotó: Markovics Gábor/Ripost)

„Fontos tudni, hogy ez nem úgy működik, hogy valaki eljön hozzám és mondjuk közli, hogy beszélni szeretne az elhunyt nagymamájával, mert szeretné tudni, hová tette a páncélszekrény kulcsát. Azt ugyanis nem lehet tudni, hogy „ki” az, aki a halála után is szeretne valamit üzenni annak, aki nálam jár. Vagyis nem hívok lelkeket, maguktól jönnek. Elég gyakran megesik, hogy erőszakos halált halt emberek kivetülése jelenik meg nekem. Ilyenkor felveszem a kapcsolatot a rendőrséggel, különösen, ha azt tapasztalom, hogy a híradásokban is feltűnik egy, az érzésemhez hasonló eset” – magyarázza Kató, aki sokszor tapasztalta már, hogy egy-egy elhunyt magyar híresség lelke kereste fel.

Cserháti Zsuzsa sírja (Fotó: Ripost/Máté Krisztián)

„Szinte minden esetben, ha egy ismert ember elmegy, a lelke valamilyen formában megkeres engem. A legtöbbször akkor, ha egy szerette meglátogat, vagy összefutunk valahol, ahol szóba elegyedünk. Direkt módon nem keresem fel a hozzátartozóikat, hiszen nem tudhatom, hogy ki mennyire nyitott, vagy éppen milyen sebeket tépek fel azzal, ha jelentkezem. Az egyik legemlékezetesebb ilyen esetem az volt, amikor egy ismert énekesnővel futottam össze egy rendezvényen, aki ráadásul teljesen szkeptikus volt a képességeimmel kapcsolatban. Ahogy beszélgetünk, hirtelen „megjelent” nekem Cserháti Zsuzsa lelke és arra kért, közvetítsek közte és egykori barátnője között. Egyszerűen csak meg akarta köszönni neki azt a rengeteg segítséget, amit akkor nyújtott számára, amikor a legnagyobb szüksége volt rá. A hölgy teljesen ledöbbent, amikor Zsuzsa lelke olyasmiket közölt, amikről csak ők ketten tudtak” – idézte fel Kiss Kató.

Ez is érdekelhet

origo.hu

"Eredeti cicije van?" – kikérdezte barátja a Házasság első látásra szereplőjét

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

mandiner.hu

Putyin elmondta, hogy megtámadná-e Európát

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

8 szuper töltött tojás, amit kár lenne kihagyni húsvétkor!

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai