Létrehozva: 2023.09.22.
Módosítva: 2023.09.22.

Így akarják térdre kényszeríteni Magyarországot az ellenfelei, mutatjuk a részleteket

A Soros-birodalom, a brüsszeli bürokrácia és a szövetségeseik pénzt és energiát nem sajnálva mindent bevetnek annak érdekében, hogy megtörjék a magyar kormányt.

A Fidesz–KDNP zárt körű kihelyezett frakcióülést tartott Esztergomban a héten. Az őszi politikai évad idén is azzal indult, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a kormánypártok képviselőinek jelenlétében értékelte az előttük álló időszakot.

A miniszterelnök a beszéde elején leszögezte: az idei év arról fog szólni, hogy Magyarországot térdre akarják kényszeríteni ellenfelei, akik elvennék hazánk szuverenitását. A kormányfő az ellenfelék közé sorolta a Soros-birodalmat kiegészülve az amerikai Demokratákkal, a brüsszeli bürokráciát és a szövetségeseiket. 

Orbán Viktor szerint Góliátként indítanak támadást az európai országok többségében a jobboldali média és sokszor pénz nélkül politizáló lelkes nemzeti pártok ellen. Látható, ahol ennek tétje van, Amerikában, Trumpot egyenesen börtönbe akarják küldeni, nehogy veszélyeztesse Soros és a demokraták hatalmát - írja a Magyar Nemzet. 

Bajnai Gordon Magyarország volt miniszterelnöke és Soros György 

A miniszterelnök úgy látja, hogy Magyarország ma a legszabadabb ország Európában: Van kerítés a határon, nincs bevándorlás, van helyette családpolitika. Nincs genderideológia az iskolákban, nem szállítunk fegyvert Ukrajnába, nem akarunk belekeveredni a háborúba

Mi, magyarok, ma befolyásmentesen, szabadon dönthetünk a sorsunkról. Ezért akarnak bennünket elhallgattatni, sőt ebben az évben megpróbálnak minket megtörni. Ezt azonban mi nem fogjuk hagyni

- summázta Orbán Viktor

Orbán Viktor azzal zárta beszédét, hogy a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választás tétje egy és ugyanaz: 

Magyarország szuverenitásának megőrzése.

A közös értékek alapján állva 2024-et itthon és Európában is meg kell nyerni, nem magunkért, hanem az országért 

– mondta a kormányfő.

De miért is támadják Sorosék Magyarországot?

  • Illegális bevándorlás

Egyre világosabban látható, hogy a 2015 óta tartó illegális migrációs hullám nem valamilyen véletlen folyamat, hanem a 2015-ben a Soros-tervben megfogalmazott praktika hosszú távú megvalósítása zajlik, egyfajta lakosságcsere. Nemrégen jelent meg az Európai Unió migrációs csomagjára vonatkozó elgondolás, amelyet az EU belügyekkel foglalkozó tanácsa minősített többséggel megszavazott. 

A tervezet lényege, hogy legalizálnák az illegális bevándorlást, de úgy, hogy az embercsempészek által elindított illegális migráncsoportokat az európai uniós kutató-mentőszolgálatok átveszik, majd legálisan beszállítják Európába. Ez után következne a tervezet második eleme: a kötelező szétosztás.

A Soros György által felvázolt tervnek része:

– évi egymillió migráns behozatala Európába
– a kerítések lebontása
– a bevándorlók kötelező szétosztása a tagállamok között
– a migránsok 9 millió forintnak megfelelő pénzügyi támogatása

Az Orbán-kormány többször jelezte, hogy elutasítja a Soros-tervet, annak egyik pontját sem kívánják támogatni. Jelezték: az illegális bevándorlás helyett a családok támogatására és a demográfiai problémák megoldására kell helyezni a hangsúlyt. 

  • LMBTQ-propaganda

A magyar gyermekvédelmi törvény körül kialakult nemzetközi össztűz megmutatta: a Soros-birodalom továbbra is rendkívüli erővel támadja a hagyományos, konzervatív értékrendű országokat, elsősorban Magyarországot. Amíg apjának, Soros Györgynek a migránsok, így az illegális és tömeges migráció, addig Alexander Sorosnak, az LMBTQ-propaganda a személyes ügye.

23rd Annual Watermill Center Summer Benefit & Auction, New York, USA - 30 Jul 2016
Fotó: Zach Hilty/BFA/REX/Shutterstock

A támadások mögött álló erők a gyermekvédelmi és pedofilellenes törvényt úgy próbálják beállítani, mintha a homoszexuálisok ellen szólna. Holott ez egyáltalán nem igaz, ilyen pontok nem szerepelnek a törvényben. Időközben egyértelműen kiderült, hogy az alaptalan nemzetközi támadássorozat mögött a Soros-birodalom új vezetője, Alexander Soros áll. Alexander Soros jól láthatóan személyes ügynek tekinti az egész hadjáratot. Soros György fia ugyanis nyíltan vállalja homoszexualitását

  • Békét akarunk

A magyar kormány a tavaly februárban kitört orosz-ukrán háború eleje óta hangsúlyozza, hogy ellenzi a brüsszeli szankciókat, nem akar belesodródni a háborúba, nem szállít fegyvereket Ukrajnának és követeli a mielőbb békekötést. 

A kormány békét és azonnali tűzszünetet sürget, de addig is mindent megtesz annak érdekében, hogy háborús időkben is megvédje az országot, a magyar családokat, a munkahelyeket, a rezsicsökkentett árakat és a nyugdíjasokat. A háborúpártiak még több szankciót, még több fegyvert és "tőlünk is még több pénzt akarnak

- nyilatkozta korábban Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, majd hozzátette: "A háború sokaknak pénzügyi és politikai érdeke. A háborúpártiak egyre hangosabban támadják Magyarországot, bele akarnak sodorni minket is a háborúba. Odáig is elmennek, hogy külföldről pénzelik a hazai baloldalt, hogy az ő segítségükkel is nyomást gyakoroljanak Magyarországra. Brüsszel az európaiak pénzét is Ukrajnára költötte, ezzel a csőd szélére sodorták az EU-t, és emiatt most még több pénzt követelnek a tagállamoktól. Eközben Magyarország máig nem kapta meg a neki járó forrásokat, helyette csak az újabbnál újabb támadást kapjuk a békepárti álláspontunk miatt

- összegezte a kialakult helyzetet a kormányszóvivő. 

Így támogatja a hazai baloldalt a Soros-birodalom

A tavalyi országgyűlési választás után kiderült, hogy példátlan és botrányos külföldi beavatkozási kísérlet történt a magyar demokratikus folyamatokba. Az eddig ismert tények birtokában elmondható, hogy a magyar baloldalt teljes egészében az Egyesült Államokból finanszírozták. 

 

A háborúpárti körök így próbáltak befolyást és hatalmat szerezni annak érdekében, hogy Magyarországot belekényszerítsék a harcokba. 

 

Most, hogy újra választások lesznek, ismét gurulni kezdtek a dollárok. A dollárbaloldal pedig mindenben engedelmeskedik a globalista megbízóiknak.

A botrány akkor robbant ki, amikor Márki-Zay Péter, a baloldal bukott miniszterelnök- jelöltje véletlenül kikotyogta a mozgalma és a baloldal külföldi finanszírozását. A tengerentúlról - mint a későbbi titkosszolgálati jelentésből kiderült - 4 milliárd forintnyi dollárt utaltak, és miközben mikroadományokról beszéltek, az utalás mögött mindössze 11 ember állt.

Időközben arra is fény derült, hogy Karácsony Gergely 99 mozgalma további 500 millió forintot kapott euróban és fontban a kilépése előtt a miniszterelnök-jelölti kampányára. Ez ügyben a NAV vizsgálat mellett az OTP Bank is feljelentést tett

Young man scared in bed
Fotó: Elnur Amikishiyev, Ripost-grafika

A guruló dollárok az amerikai demokratákkal és Sorossal karöltve érkeztek. A volt amerikai demokrata elnökhöz, Barack Obamához és feleségéhez köthető alapítványnál képeztek ki több olyan vezetőt is az utóbbi években, akik Soros György tőzsdespekuláns támogatásával igyekeztek kormányellenes hálózatot kiépíteni Magyarországon, illetve a korrupcióellenes küzdelemre hivatkozva küzdeni a hatalom ellen.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sok a jó téli gumi a piacon, de három megbukott a teszteken

origo.hu

Ingyenes lesz januártól a tömegközlekedés

borsonline.hu

A nézők már most tudják: ő lesz a Dancing with the Stars idei győztese

mandiner.hu

Sokkoló jelentést tett közzé Ukrajnáról az Egyesült Államok

metropol.hu

Kritikus állapotban került a Honvédkórházba a magyar zenész, csodaként éli meg, hogy túlélte

mandiner.hu

Megszűnt a Parászka Boróka vádjai alapján indult büntetőeljárás – most őt perelik majd rágalmazásért

origo.hu

Bayer Zsolt: A migránsok szabadon erőszakolhatnak Németországban - videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2023. december 3.: Nagyon meghitt lehet az első adventi vasárnap

ripost.hu

"Hanna ebből semmit nem fog érezni..." - Krausz Gábor életében új fejezet kezdődik

life.hu

Van megoldás a bakteriális hüvelyfertőzésre: így ismerjük fel(x)

magyarnemzet.hu

Pusztító leleplezés: a most harsogó baloldalnak korábban egyáltalán nem volt baja a vendégmunkásokkal

life.hu

A soha véget nem érő PMS - a tünetek az egyes életszakaszokban eltérőek lehetnek(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Meghozta az eredményt a babaváró hitel és a CSOK: egyre többen élnek saját lakásban

INSIDER

Döntöttek a CSOK pluszról, itt az összes részlet

INSIDER

Orbán Viktor: 2024-ben az áremelkeésnél nagyobb béremelések lesznek

INSIDER

Miért káros, amit az albán pékségekben veszel? Itt az 5 legfőbb bűnük

INSIDER

A halottlátó állítja: kapcsolatba lépett a 10 éve eltűnt kislánnyal, Bangó Eszmivel

INSIDER

Itt az adventi időszak: itt van minden tudnivaló

INSIDER

"Kimondta, amit más gyerek nem merne" - Különleges emlékdíjat neveztek el Pistiről

INSIDER

"Megtalálták az én drága fiamat" - Zokogva mesélte az áldozat édesanyja, meggyilkolták Nagy Melanie rokonát