Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2023.06.30.

Kiadták a figyelmeztetést: a hétvégén megint ellenünk fordul az időjárás

Kiadták a figyelmeztetést, visszatérnek a zivatarok.

A Kelet-európai-síkságon többfelé csapadékos az idő, és a hőmérséklet a térségben átlag alatti. Péntek estig időjárásunkat egy magassági gerinc alakítja: napos, jórészt csapadékmentes, egyre melegebb idő valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31 fok között várható, éjszaka viszont általában 12 és 17 fok közé hűl le a levegő. A hidegre érzékeny helyeken ennél hűvösebb is lehet a hajnal. 

időjárás, időjárás-előrejelzés, Shutterstock, vihar, szél, köd, napsütés, eső
Fotó: IgorZh / Shutterstock

Pénteken a napsütést még csak fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják, bár délután és estefelé a nyugati határszélen zápor, esetleg zivatar is lehet. A hétvégére viszont - ahogy azt már megszokhattuk - ismét elromlik az idő: szombatra az ország keleti csücskét kivéve a várható zivatarok miatt mindenhova első fokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat, vasárnapra viszont fordul a kocka: ez a maradvány terület sárgul be, és a nyugati országrész fellélegezhet.

Grafika: met.hu

A Köpönyeg.hu orvosmeteorológusa szerint jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A frontérzékenyek is javulást tapasztalhatnak, mivel számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. Aki teheti, használja hát ki a pénteket: nem kell ahhoz a Balatonig utazni, hogy egy jót csobbanjon az ember, akár a Dunán is találni kijelölt strandokat.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek