Létrehozva: 2023.03.04.

Nem képzavar: eladó egy tradicionális sváb ház a Magyar utcában

A nagymarosi, Magyar utcában álló tradicionális sváb ház jó eséllyel mindenkinek ismerős, aki megfordult már a csodás településen. Megdöbbenve láttuk, hogy az ingatlan eladásra kerül. Ilyen ritkaság a környéken tényleg alig akad! Lássuk az árat és persze a részleteket is!

"Egyedülálló lehetőség Nagymaroson! Egybefüggő hatalmas telken - közvetlenül a Duna parton, a Magyar utcában - tradicionális sváb ház Eladó! 

Megvételre kínálunk Nagymaros turisztikailag frekventált részén, 1870 m2-es telken, egy 116 m2-es, 5 szobás, összközműves hagyományos sváb házat (svájci házat), a Duna parton, a visegrádi révtől alig 100 méterre. A házban jelenleg két lakóegység található (mely egybe és külön is nyílik), külön fürdőszobával, konyhával, bejárattal valamint 2-2 lakószobával. Emellett további 61 m2-en kialakítható még egy harmadik lakóegység is, ezek a helységek jelenleg tárolóként funkcionálnak, felújításra szorulnak. A ház egy 61 m2-es tornáccal is rendelkezik, melyről a Dunára illetve a Visegrádi várra nyílik kilátás. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

A ház múltja és jelenlegi állapota

Az ingatlan 1832-ben épült, építészeti és városképi szempontból kiemelt jelentőségű, így 2002-ben a helyi önkormányzat "helyi jelentőségű védett területté" nyilvánította. Az elmúlt években a víz- és villanyhálózat korszerűsítésre került, valamint a belső burkolatok is cserélve lettek jó minőségű csempére illetve járólapra. A külső szépészeti felújítások az új tulajdonosra várnak majd, ezeket családi okok miatt már nem tudta befejezni a jelenlegi tulajdonos. A tetőszerkezet jó állapotban van, cseréppel fedett. A telken minden közmű megtalálható (gáz, villany, csatorna, vezetékes víz). A fűtés gáz-konvektorral vagy 3 db nagy méretű cserépkályhával is megoldható, a meleg vizet pedig villanybojler szolgáltatja. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

A kertben több gyümölcsfa, bokor és virág is található, és nagy mérete miatt gazdálkodásra vagy élménykert kialakításra is tökéletesen alkalmas. Az ingatlant olyan befektetőknek, vagy magánszemélyeknek ajánljuk, akik turisztikai célú vállalkozásban, vagy vendéglátásban gondolkodnak a környéken, de természetesen családi háznak is jó választás lehet, hiszen a város központi részén található, pár perc sétára iskolától, óvodától, bolttól, patikától, postától és orvosi rendelőtől, valamint a Nagymaros-Visegrád vonatállomástól. [...]"

További hasonlóan csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kizárták a futamgyőztest, a McLaren pilótájának adták az első helyet

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

magyarnemzet.hu

Nagyon lehúzta Szoboszlai teljesítményét a liverpooli lap

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Ezek a nők isznak a legkeményebben a Covid-járvány óta - Mutatjuk, hogy kik ők

INSIDER

Szentkirályi Alexandra: „Panaszkodás helyett dolgozni kellene! Változást Budapesten!”

INSIDER

Budai Gyula: a NAV nyomoz a Lánchíd felújítása ügyében

INSIDER

Fontos: Itt vannak a kormány legújabb bejelentései - Videó