Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2023.02.24.
Módosítva: 2023.02.24.

Varga Miklós is megszólalt a pedofilbotrányról: Felkavarodik az ember gyomra

Varga Miklós is elmondta a véleményét a botrányos ügyről.

Egymás után szólalnak meg a hazai hírességek az óbudai pedagógiai asszisztens botrányos viselkedésével kapcsolatban. A férfi közösségi oldalára kitett videókban azt ecsetelte, 39 évesen megteheti, hogy egy 15 éves fiú a szeretője, kijelentve, hogy ez azért van rendben, mert a diák már elmúlt 14 éves és saját beleegyezésével létesítettek kapcsolatot. 

pedofil tanár
Az óbudai pedagógus asszisztens diákjával létesített intim viszonyt Fotó: TikTok


Bombaként robbant a történet

A ledobott bomba óriásit robbant és még azóta sem csillapodnak a kedélyek. A pedofil iskolai dolgozó B. Zsolt a védtelen gyermekeket úgy tévesztette meg, hogy állítólag létrehozott egy privát facebook csoportot, ahol a fiúkat elvileg „fotózásra” tanította, azonban inkább volt arról szó, hogy a férfi visszaélt a hatalmával, a feltöltött fényképekre szexuális, esetenként obszcén megjegyzéseket tett. Lassan a szülők számára is nyilvánvalóvá vált a dolog, és követelték, rúgják ki a pedagógust, akinek az iskola felfüggesztette a munkaviszonyát. 

Varga Miklós
Fotó: Facebook/Varga Miklós

„Meg kell védeni a gyermekeinket”

Nem csak a szülők körében volt nagy a felháborodás, a legtöbben elítélik a férfit, akinek szerintük nincs helye a közoktatásban

Egész egyszerűen felkavarodik az ember gyomra ettől az egésztől

– kezdte Varga Miklós, aki próbálta visszafogottan kifejteni véleményét. Minden normálisan gondolkozó ember elítéli ezt. Nekem már az is furcsa, hogy vannak, akik nem értik, mi ezzel a baj… Ez az egész ügy túlmutat ezen az egy eseten. Mert szigorítani kell a törvényeket, hogy az ilyen alakok megfelelő büntetést kapjanak. Meg kell védeni a gyermekeinket és magunkat!

Hevesi Kriszta szakemberként mondott véleményt

A szexuálpszichológusként is dolgozó magyar híresség, Hevesi Kriszta szerint a férfinak kötelessége lett volna visszautasítania a diák közeledését, ugyanis a későbbiekben viszonyuk káros hatással is lehet a gyermekre. De kifejtette, mit tenne az illetővel a háromgyerekes Schobert Norbi és a kisfiát imádó Curtis is.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek