Létrehozva: 2023.02.16.

A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő tanár szerint a 14 éves fiúk hajtanak rá

Ő maga dicsekszik ezzel.

„Zsolt bának nem kell hajtania a 14 évesekre, hiszen ők hajtanak Zsolt bára” – olvasott fel egy hozzászólást élő Instagram-videója alatt a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens, a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola azóta elbocsátott dolgozója. A kommenthez csak ennyit tett hozzá: „Sajnos néha igen”. 

Egy vasárnap felvett videójábanbeszélt erről. 

 

Saját bevallása szerint még fiatalabb fiúkkal is közeli kapcsolatba kerülhetett a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens, mint amiről korábban beszámolt. A 15 éves szeretőjével kérkedő homoszexuális férfi egy vasárnap felvett videójában ugyanis arról beszélt, hogy a „14 évesek hajtanak rá”. Az azóta elbocsátott pedagógiai asszisztens azt is elmondta, az iskola hiába kérte tőle, hogy távolítsa el a világhálóról homoerotikus videóit, amelyhez diákok is hozzáfértek, ő a jogaira hivatkozva ezt megtagadta – olvasható az Origón megjelent cikkben.

 

A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens a videóban arról is beszélt, hogy az iskolán kívül azt csinál, ami akar – utalva ezzel a közösségi médiában fellelhető botrányos felvételeire, amelyeken kamerák előtt vetkőzik, valamint szexuális kalandjairól számol be.

Ismert LMBTQ-szervezetek és Soros Györgyhöz köthető NGO-k rendszeresen tartanak érzékenyítő képzéseket tanároknak és diákoknak.

A pedagógus asszisztens beszámolt arról is, hogy a Krúdy vezetősége kérte tőle a videók eltávolítását, amit ő megtagadott, mondván, ez sértené a szólás- és önkifejezési szabadságát. Ahogy az az ilyen esetekben lenni szokott, az LMBTQ-aktivistaként is tevékenykedő férfi a jogait hangsúlyozta, felelősségi köreiről azonban hallgatott. A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens azt sem tartotta igazán problémásnak, hogy felnőtteknek szóló tartalmaihoz Krúdys diákok is hozzáfértek. 

Az iskolai dolgozó a videót vasárnap, egy nappal a botrány kirobbanása előtt vette fel és tette közzé. Ismert: hétfőn jelentek meg az első cikkek, amelyekben lapunk is beszámolt a pedagógus asszisztens ügyéről: a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő férfi azzal kérkedett, hogy egy 15 éves diákkal van szexuális kapcsolata, majd arról győzködte a közönségét, hogy mindez teljesen normális. A tanártüntetések állandó résztvevője szerint ő nem számít pedofilnak, mivel Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár. Bite Zsolt videójában kifejtette: akinek ez nem tetszik, azt feljelenti, és őt ingyen fogja képviselni a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság és az Amnesty International, vagyis lényegében a Soros-hálózat. További támogatóként említette a Demokratikus Koalícióhoz közel álló Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetét. Ezek az intézmények azóta elhatárolódtak a férfitól, 

a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus asszisztens pedig arról beszélt, hogy „csak viccelt”, amikor 15 éves szeretőjével kérkedett. 

Az eset kapcsán a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) elnöke, Horváth Péter azt mondta, hogy ami történt, az erkölcsileg nagyon aggályos. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus szerint a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztenst gyermekek közelébe sem lenne szabad engedni. A férfiról bebizonyosodott, hogy engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát alsós diákoknak. A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus asszisztenst az eset nyilvánosságra kerülése után szexuális visszaélés gyanújával és kiskorú veszélyeztetése miatt is feljelentették. 

Akkor sem fér össze a közerkölccsel vagy a pedagógiai etikával a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens botrányos viselkedése, ha a 15 éves diák, akivel szexuális kapcsolatot tartott fenn, másik iskolában tanul, mint ahol a pedagógia asszisztens dolgozott – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Fekete József. a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus öngyilkosságra buzdító videója kapcsán a Nemzeti Pedagógus Kar Országos Etikai Bizottságának elnöke azt hangsúlyozta: bűncselekménynek minősül, ha egy gyermekekkel foglalkozó személy ilyen tartalmakat oszt meg a kisdiákokkal.

Egyértelműen bűncselekménynek minősül, ha egy pedagógus vagy bármely iskolai dolgozó öngyilkosságra buzdító videót tesz közzé az interneten, amelyet ráadásul a diákjai is láthatnak. Ez egészen súlyos vétség, hiszen így a szándékosság is fennáll, amennyiben a pedagógiai asszisztens valóban biztatta a gyerekeket arra, hogy nézzék meg a 18 pluszos videóit – jelentette ki a Magyar Nemzetnek a Nemzeti Pedagógus Kar Országos Etikai Bizottságának elnöke annak kapcsán, hogy kiderült: 

 

a 15 éves fiú szeretőjével TikTok videóban kérkedő diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus szuicid videót is megosztott a közösségi oldalán, amelyet a rá bízott gyermekek is láthattak. 

 

Mint Fekete József kifejtette, a diákok nem tudják elkülöníteni egymástól az iskolai dolgozó magánéletét és a szakmai tevékenységét, ami komoly zavart, szorongást és depressziót okozhat a tanulókban, ha az említetthez hasonló videót látnak. – Véleményem szerint egy kiemelt figyelmet igénylő ügyről van szó, amely túlmegy a morálon és az etikán, és egyértelműen büntetőjogi ügyintézést igényel – tette hozzá a szakember.

Van olyan ellenzéki képviselő, aki nem akart állást foglalni a Krúdy Gyula általános iskolát érintő botrányban.

Fekete József arra is felhívta a figyelmet, ha a 15 éves diák ugyanabban az intézményben tanul, ahol a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens munkát végzett, akkor foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés is lehet a büntetőjogi tényállás. 

– Ha bármely más iskolába jár a tanuló, etikailag és szakmailag akkor is teljesen elfogadhatatlan az a viszony, amelyet a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens kialakított a diákkal a videójában elmondottak alapján.

Ugyanis az etikai kódex alapját képezi az az elv, hogy a pedagógus, illetve a pedagógiai munkát segítő az egész személyiségével nevel. Tehát amit a nevezett pedagógiai asszisztens tett a saját beszámolója szerint, sem azzal a közerkölccsel nem fér össze, amelyet képviselünk, sem pedig a pedagógiai etikával – fejtette ki az etikai bizottság elnöke. Fekete József azt is elfogadhatatlannak nevezte, hogy a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus az őt állítólagosan képviselő jogvédő szervezetekre hivatkozva igyekezett befolyásolni a botrányos viselkedését bírálókat.

A saját bevallása szerint az elsősorban a 15–19 év közötti fiúkhoz vonzódó „efebofil” pedagógiai asszisztens botrányos kijelentései heves reakciókat váltottak ki a közéletben. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője például egy Facebook-bejegyzésben úgy értelmezte a történteket, hogy megsértették és megtámadták a gyermekvédelmi törvényt, a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) alapítója, Király Nóra pedig a pedofília törvényi meghatározásának módosítását sürgeti. Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke erkölcsileg rendkívül aggályosnak nevezte a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus viselkedését.

Ismét feljelentették Bite Zsoltot, a Krúdy Gyula általános iskola pedagógiai asszisztensét, aki az elmúlt napokban gyomorforgató videóiról vált hírhedtté. Bite miatt már korábban is a rendőrséghez fordultak, rögtön azután, hogy saját elmondása szerint egy 15 éves fiúval létesített homoszexuális kapcsolatot. Az LMBTQ-aktivista férfiról legutóbb olyan felvétel is napvilágot látott, amiért szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése miatt is megtették ellene a feljelentést.

Újabb feljelentést tett a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztense ügyében a közérdekű bejelentéseiről elhíresült Tényi István, miután újabb gyomorforgató videók jelentek meg a nyilvánosságban Bite Zsoltról – tudta meg a Magyar Nemzet.

Tényi már korábban is a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz (BRFK) fordult szexuális visszaélés gyanújával, miután kiderült, Bite Zsolt, a csaknem negyvenéves LMBTQ-aktivista férfi egy tizenöt éves fiúval folytat viszonyt. Erről a közösségi médiába feltöltött videóin számolt be. A férfi a botrány kirobbanása után azt állította csak viccelt. Bitét azóta felfüggesztették a munkahelyén. Tényi az újabb közösségi médiás felvételek kapcsán a BRFK-n a szexuális visszaélés mellett kiskorú veszélyeztetése bűntette gyanúja miatt is megtette a feljelentését.

A klinikai szakpszichológus szerint nem szabad hagyni, hogy eleve különböző kisebbségi szexuális orientációk irányába tolják a gyermekeket az iskolákban.

Tényi indokolásában kitért rá, hogy 

Bite Zsolt 2018-ban, a Budapest Pride egyik rendezvényén számolt be arról, hogy ő hogyan intézi a rábízott gyermekek szexuális nevelését. 

A beszélgetést a Soros-hálózat által finanszírozott Labrisz szervezte. Bite egyebek közt elmondta: „volt egy dolgunk, amit meg kellett csinálni, és amellett éltük a magánéletünket”.

Bite 2018-ban a nyilvánosan fellelhető információk szerint éppen a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógai asszisztense volt. Az iskola honlapja és akkori saját bevallása szerint 5–7. évfolyamosoknak tartott médiaszakkört. A négy és fél évvel ezelőtti rendezvényen egy általa tartott kapolcsi nyári médiatáborról a következőket mondta: 

nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. […] Esténként… vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében... khhmm... azt csináltunk, amit akartunk

 – áll a feljelentésben, amely arra is kitért, hogy Bite rendszeresen többes szám első személyben beszélt a szexualitás kapcsán magáról és a rábízott gyermekekről: „forgattunk”, „csináltunk”, „akartunk”, „éltük a magánéletünket”.

Az ismert feljelentő szerint mindezek miatt bizonyítottság esetén felmerülhet a kiskorú veszélyeztetése és a szexuális visszaélés bűntett gyanúja.

Bite egyébként videóiban azt is kijelentette, hogy aki megpróbálja bármelyik hatóságnál feljelenteni, az nem fog sikerülni, ugyanis őt olyan neves szervezetek védik, mint a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság vagy éppen a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete. Sőt még azzal is eldicsekedett, hogy aki emiatt őt feljelenti, annak „inge, gatyája rámegy a perre”.

Ismét feljelentették Bite Zsoltot, a Krúdy Gyula általános iskola pedagógiai asszisztensét, aki az elmúlt napokban gyomorforgató videóiról vált hírhedtté. Bite miatt már korábban is a rendőrséghez fordultak, rögtön azután, hogy saját elmondása szerint egy 15 éves fiúval létesített homoszexuális kapcsolatot. Az LMBTQ-aktivista férfiról legutóbb olyan felvétel is napvilágot látott, amiért szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése miatt is megtették ellene a feljelentést.

Újabb feljelentést tett a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztense ügyében a közérdekű bejelentéseiről elhíresült Tényi István, miután újabb gyomorforgató videók jelentek meg a nyilvánosságban Bite Zsoltról – tudta meg a Magyar Nemzet.

Tényi már korábban is a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz (BRFK) fordult szexuális visszaélés gyanújával, miután kiderült, Bite Zsolt, a csaknem negyvenéves LMBTQ-aktivista férfi egy tizenöt éves fiúval folytat viszonyt. Erről a közösségi médiába feltöltött videóin számolt be. A férfi a botrány kirobbanása után azt állította csak viccelt. Bitét azóta felfüggesztették a munkahelyén. Tényi az újabb közösségi médiás felvételek kapcsán a BRFK-n a szexuális visszaélés mellett kiskorú veszélyeztetése bűntette gyanúja miatt is megtette a feljelentését.

A klinikai szakpszichológus szerint nem szabad hagyni, hogy eleve különböző kisebbségi szexuális orientációk irányába tolják a gyermekeket az iskolákban.

Tényi indokolásában kitért rá, hogy 

Bite Zsolt 2018-ban, a Budapest Pride egyik rendezvényén számolt be arról, hogy ő hogyan intézi a rábízott gyermekek szexuális nevelését. 

A beszélgetést a Soros-hálózat által finanszírozott Labrisz szervezte. Bite egyebek közt elmondta: „volt egy dolgunk, amit meg kellett csinálni, és amellett éltük a magánéletünket”.

Bite 2018-ban a nyilvánosan fellelhető információk szerint éppen a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógai asszisztense volt. Az iskola honlapja és akkori saját bevallása szerint 5–7. évfolyamosoknak tartott médiaszakkört. A négy és fél évvel ezelőtti rendezvényen egy általa tartott kapolcsi nyári médiatáborról a következőket mondta: 

nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. […] Esténként… vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében... khhmm... azt csináltunk, amit akartunk

 – áll a feljelentésben, amely arra is kitért, hogy Bite rendszeresen többes szám első személyben beszélt a szexualitás kapcsán magáról és a rábízott gyermekekről: „forgattunk”, „csináltunk”, „akartunk”, „éltük a magánéletünket”.

Az ismert feljelentő szerint mindezek miatt bizonyítottság esetén felmerülhet a kiskorú veszélyeztetése és a szexuális visszaélés bűntett gyanúja.

Bite egyébként videóiban azt is kijelentette, hogy aki megpróbálja bármelyik hatóságnál feljelenteni, az nem fog sikerülni, ugyanis őt olyan neves szervezetek védik, mint a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság vagy éppen a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete. Sőt még azzal is eldicsekedett, hogy aki emiatt őt feljelenti, annak „inge, gatyája rámegy a perre”.

 

origo.hu

Újabb lépés a tragédia felé: a franciák átléptek egy átléphetetlennek hitt határt

ripost.hu

"Egyre nehezebb" – Mellékhatásokkal küzd Katalin hercegné, sokat fogyott és hullik a haja

hirtv.hu

Friss híreket közöltek Robert Fico állapotáról

metropol.hu

74 évvel ezelőtt nyitott, ma már szinte nyoma sincs a főváros egyik legnagyobb attrakciójának

magyarnemzet.hu

Nem fulladás miatt halt meg Bogi, a verőcei hajóbaleset egyik áldozata + videó

ripost.hu

Szinte napra pontosan egy év után megismétlődött Suhajda Szilárd tragédiája

mindmegette.hu

Tudtad? Az amerikaiak ezért tartják nevetségesnek, ha vajat kensz a szendvicsedbe

ripost.hu

Ekkorra időzítsd a nyári szabid! Mutatjuk a kánikulai időszakokat

ripost.hu

Mindenkit meglepett Klopp: ezt tette Szoboszlaival utolsó napján a búcsúzó edző

ripost.hu

"Nem tudom értelmezni" - váratlanul stílust váltott Tóth Andi

ripost.hu

Alig tudja valaki a helyes megoldást erre az általános iskolás matek házira

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Területvédelemre készül a NATO, terítéken a sorkatonai szolgálat bevezetése Németországban

POLITIK

Lengyel tábornok: Az ukránokat az mentheti meg, ha megállítjuk a háborút

POLITIK

Kelet-európaiak vérével fizetne az ukrán győzelemért Soros

POLITIK

Oroszország még évekig folytatni tudja a háborút: Ukrajna képes erre?

POLITIK

Álhírek a magyar uniós elnökséggel kapcsolatban

POLITIK

Mitől fut össze a nyál Soros szájában?

POLITIK

Oroszország űrfegyvert lőtt fel a múlt héten?

POLITIK

Válaszcsapással fenyegetik a franciákat az oroszok