tóth gabi
Büszkeséggel és boldogsággal tölti el az embereket, hogy újra Magyarországon gyártják a Piros Mogyoróst. Olvasóink megosztották velünk a csokival kapcsolatos nosztalgikus élményeiket.
Székkutason jártunk, a Piros Mogyoróst gyártó csokigyárban, ahol megnézhettük, hogyan készül mindenki kedvenc retro finomsága és még a titkos összetevőjét is megtudtuk. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy mennyire maradt meg a csoki nosztalgikus íze: Szabó György márkatulajdonos megnyugtatott minket, hogy a Piros Mogyorós finomabb, mint valaha.
A cikkünk alatti kommentszekcióban olvasóink nagyon örültek, hogy újra Magyarországon gyártják kedvencüket és megosztották velünk nosztalgikus élményeiket a Piros Mogyorósról.
Nagyon szerettem gyermekkoromban a Piros Mogyoróst. A tejcsokis volt a kedvencem. Úgy emlékszem, volt fehérben is. Az étcsokis is fincsi volt. De a régi receptúra alapján készítsék el. Van szeletes változat, de az nugátkrémes. Más az íze nagyon. A rendes táblás isteni
- jegyezte meg Bence.
Végre! Nagyon örülök, hogy hazahozták a mi büszkeségünket, a magyarok kedvencét, a Piros Mogyorós csokit!
- örvendezett Erzsi.
"Én imádom gyerekkorom óta!!!"- írta Maryen.
"Nagyon szerettem régen is és most is!"- írta Katalin.
De szerettem! A nagyi mindig vett Piros Mogyoróst meg Maci Csokit. Én mindig a Piros Mogyoróst kértem
- emlékezett vissza Anita.
"Anyukám kedvence" - írta Daniella.
"Drága papa vette nekem mindig" - írta Viktória.
Videónkban megnézheted, hogyan készül a Piros Mogyorós: