Létrehozva: 2022.10.11.

Exkluzív infó: barátnője mentette meg a megkéselt gimnazista életét

Videón a gimnáziumi késelő!

A Ripost értesülése szerint a megkéselt gimnazista barátnője fogta le a szúrt sebet, amíg a mentők kiértek a budai Ponty utcába. Helyben stabilizálták az állapotát, majd rögtön kórházba szállították. Mint megtudtuk, a gyors segítségen múlt, hogy Samu túlélte a támadást, különben könnyen elvérezhetett volna.

Fotó: Máté Krisztián / Metropol

A támadó Bertoldról is előkerült egy felkavaró videó, amit diáktársai küldözgettek egymásnak arról, ahogy a fiú lefejeli az iskolai szekrényt. A felkavaró felvétel, amely az iskolatársak által létrehozott csoportban keringett, a Tények birtokába jutott. Koránt sem lehet tehát azt állítani, hogy minden előjel nélküli volt az agresszió, ami később osztálytársa ellen irányult. Ráadásul egyes szülők szerint a diákok nagyüzemben drogoznak az iskolában.

Igazgató úr, az ön iskolájában annyi kábítószer van, hogy elég lenne a fél kerületnek, és ne mondja, hogy nem tudja

– fogalmazott egyikük.


„Borzasztó, szomorú, döbbenetes” – ilyen és hasonló jelzőkkel illetik a Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum volt diákjai az alma materük falai között történt véres incidenst. A Fővárosi Főügyészség mindenesetre azt indítványozta, hogy letartóztatási indítványára a bíróság az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben rendelje végrehajtani a kényszerintézkedést.

Fotó: Facebook

Itt tart a volt iskolánk, amire olyan nagyon büszkék voltunk/vagyunk?

– teszi fel a költői kérdést az egyik korábbi tanítvány.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek