INSIDER

Szerző Ripost

2 hónapja

Újabb tinitragédia: meghalt a 15 éves Patrik

Barátai és a mentők is hosszasan küzdöttek életéért, végül szervezete feladta a harcot.

Szerző Ripost

Ahogy arról korábban beszámoltunk, focizás közben összeesett egy 15 éves fiú szerdán egy budapesti focipályán. A barátai és a mentők hosszasan küzdöttek a fiú életéért, majd kórházba szállították.

Fotó: Pixabay

 

Nevelőanyja most tragikus hírről számolt be a Facebook-oldalán, Patrik ugyanis csütörtökön meghalt - szúrta ki a Tények.

„Hogy lehet feldolgozni azt, ha a gyerekedet veszted el? Ugyan nem én szültelek, de szeretlek, mint sajátot, felfoghatatlan, hogy nem jössz haza többet! Nagyon remélem, hogy ebben a kicsit több mint két évben adhattam neked valami pluszt, amitől jobb ember lettél az alig 16 megélt éved alatt" - olvasható a bejegyzésben, melyben a nevelőanya köszönetet mondott az Országos Mentőszolgálat és a SE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika minden munkatársának.

Labdarúgócsapata is egy emberként gyászolja a fiatalon elhunyt Patrikot. Fiatal, életerős és vidám fiúként jellemezték, aki két hónap után gyorsan a közösség fontos részévé vált.

 

Még csak most kezdődött közös utunk, de máris véget ért. Az élet igazságtalan sokszor. Most is az volt. Klubunk őszinte részvétét fejezi ki Patrik családjának, barátainak 

 

- írták a posztban.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!