2 hónapja

Halálos baleset Kiskunhalason: „Precíz munkája előtt többször hajtottunk fejet”

BMW-sek és oldtimer restaurátorok is gyászolják azt az 56 éves férfit, aki kirepült autójából és szörnyethalt.

Apró, de nagyon fontos dolgon múlt az élete annak az 56 éves férfinak, aki szombaton Kiskunhalas belterületén lesodródott az útról autójával, ami többször átpördült, a sofőr pedig kirepült az autóból. Bár a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, János életét már nem tudták megmenteni, annyira súlyosan megsérült. Az elsődleges információk alapján nem volt bekötve a férfi, ezért esett ki a járműből.

A gyönyörű oldtimer BMW-jét, amivel balesetezett, ő restaurálgatta, és nagyon sokan ismerték nemcsak őt, hanem autóját is.

„Precíz munkája előtt többször hajtottunk fejet, a restaurált OT- s e30 323i rengeteg elismerést kapott. Hétvégén, Tázlárra menet (hazafelé) lesodródott az útról egy kanyarban és felborult. A hírek szerint nem volt bekötve, kiesett az autóból és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy itt hagyott bennünket. Értetlenül állunk az eset előtt, alapos, megfontolt, nyugodt ember volt. Részvétünk a családnak, és barátainak is!”- írta a Márkafüggetlen Garage oldal a férfiről.

János rengeteg BMW tulajdonos is gyászolja. „Egy jó emberrel kevesebb, BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek, amíg csak élek. Nyugodj békében. Köszönöm, hogy megismerhettelek” – írta egy férfi ismerőse.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!