INSIDER

Szerző Ripost

1 hónapja

„Mit bámulsz, te hülye k**va?” - Tízéves kislányra támadt egy őrjöngő Pécsett

Csak a piros fodros szoknyát nézte az ártatlan gyermek, amikor viselője bedühödött. Felfoghatatlan, hogy tud valaki így viselkedni egy gyermeki reakcióra.

Nem mindennapi eset történt nemrég egy pécsi áruházban. A megdöbbentő esetről az érezhetően még mindig sokkos állapotban lévő édesanya mesélt teljes őszinteséggel a pecsaktual oldalának.

Kislány
Fotó: Pixabay

Egy ártatlan tíz éves kislány kíváncsian nézte meg egy idegen nő piros fodros szoknyáját, aki ezen bedühödve neki akart esni.

„Sosem tapasztaltam ilyet, nagyon ijesztő volt” – kezdte a kétgyermekes édesanya.

„Két kislányommal álltunk a sorban és vártuk, hogy kinyissák a kasszát. Délután 5 óra volt, amikor mindenki vásárol. A sorban velünk együtt állt egy 45-50 év körüli nő, aki feltűnő ruhában volt. A piros fodros szoknyáját nézte meg a lányom, mire a nő beszólt neki: »Mit bámulsz, te hülye k.rva?« ” - emlékezett vissza a megdöbbentő pillanatokra az édesanya, aki elfordította kislányát, hogy másik irányba nézzen. Próbálta elterelni gyermeke figyelmét, de ez sem bizonyult elégnek az idegen számára.

Az agresszív nő további szitkokat szórt a lányra, majd egy rövid szóváltás után kezét felemelve fenyegetően megindult a 10 éves felé. Az édesanya persze azonnal gyermeke védelmére kelt, a dulakodást végül egy másik vásárló szakította félbe.

Ezután anya és lánya gyorsan fizettek, majd autójukhoz siettek, ide már nem követte őket az agresszív támadó, feltehetően a biztonságiak feltartóztatták. Úgy tudni a meglehetősen provokatív inzultus ellenére az édesanya nem tett feljelentést.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!