1 hónapja

Gyere, kukkants be velünk a Szigeten a backstage-be! – videó

Megmutatjuk a luxuséttermet, amely a nagyszínpad vendégeit várja.

Szerző Ripost

Két év kihagyás után teltházzal startolt el a Sziget Fesztivál. Idén nincs mínusz egyedik és nulladik nap, viszont augusztus 10-től 15-ig hat teljes értékű programnap lesz, Európában egyedülálló összművészeti kínálattal várják a látogatókat. 

A keddi beköltözős napon több ezren érkeztek és állították fel sátraikat. Idén 103 országból várnak vendégeket, és 54 ország művészei készülnek produkcióval. A legtöbb elővételes bérletet az Egyesült Királyságból, Hollandiából, Franciaországból, Németországból és Olaszországból vásárolták a Szigetre. De vettek jegyet olyan távoli helyekről is, mint Dominika, Salvador, Japán, Brazília és Ausztrália.

Fotó: Ripost

A Sziget-bejáráson a Ripost bejutott a nagyszínpad mögötti backstage-be, ahol 17 öltözőkonténert állítottak fel és a sztároknak munkára és kikapcsolódásra is külön területet alakítottak ki. Mindig van, aki saját szakáccsal érkezik, ezért igyekeztek minden extra kérésre felkészülni: a barbecue-sarok és a svédasztal mellett étlapról is rendelhetnek a vendégek. A fellépőket és stábjukat is beszámítva naponta 100-150 kiló hús elfogyasztásával kalkulálnak a szervezők.

Nézd meg a helyszínen készített videónkat!

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!