8 hónapja

Kiderült, milyen kaparós sorsjegyet szeretnek a magyarok

Holografikusan csillogó sorsjegycsaláddal tehetik próbára a szerencséjüket a felnőttek.

A nemzeti lottótársaság által végzett kutatásból kiderült, hogy a játékosok 70%-a szeret állatos sorsjegyekkel játszani, továbbá, ha a szerencsevadászok választhatnak az adott sorsjegycsaládok tematikája között, akkor az állatvilág a legnépszerűbb a válaszadók között. A társaság ezekre az igényekre alapozva állította össze az új Vadvilág sorsjegycsalád egyes sorsjegyein megjelenő játékait, így árkategóriától függően 2+1, 4+1, valamint 6+1 típusú játékot is kínál – közölte a Szerencsejáték Zrt.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay.com

A Szerencsejáték Zrt. történetében először jelenik meg az állat tematika sorsjegycsaládon, a kaparósok 30 éves portfóliójában pedig ez a kilencedik állatokat bemutató sorsjegy. A Vadvilág sorsjegycsalád mindhárom árkategóriájában egy-egy alapvető élőhelyet jelenít meg, az 500 forintos sorsjegyen a víz alatti élet, az 1000 forintos kaparóson a madarak, míg a 2000 forintos sorsjegyen a szárazföldi vadvilág elevenedik meg.

A Vadvilág sorsjegyek – ártól függően – 25, 50 vagy akár 75 millió forintos főnyereménnyel kecsegtetnek.

A játék további különlegessége, hogy minden árkategóriában 2-2 grafikai megjelenítés érhető el, a vízi állatokat felvonultató sorsjegyeken mandarinhal és levesteknős szerepel, a madarak között a flamingó és a jégmadár dominál, míg a szárazföldi állatokat felvonultató sorsjegyeken az eurázsiai hiúz és a sisakos kaméleon kapott helyet.

A nemzeti lottótársaság termékkínálatában a sorsjegyszegmens jelentős bővülést ért el 2021-ben: egy év alatt 28%-os növekedés mellett a Szerencsejáték Zrt. tavalyi, 700 milliárdos rekord árbevételének 22%-át biztosította, amely részben annak is köszönhető, hogy a társaság egy év alatt 11 új sorsjegy bevezetésével szolgálta ki a játékosok igényeit.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!