10 hónapja

„Mindig megijedek, ha találnak valahol egy holttestet” – tíz éve eltűnt édesanyját keresi Kati

Szilasi Katalin már több mint tíz éve eltűnt, de lánya azóta sem adja fel a reményt, hogy egyszer újra találkozhat édesanyjával.

Török Józsefné, születési nevén Szilasi Katalin 2010-ben tűnt el nyomtalanul, hollétét azóta is homály fedi.

Lánya, Kati azóta keresi édesanyját, már mindent tűvé tett érte, mégsem találta meg.

„Minden 2007-ben kezdődött amikor meghalt az édesapám. Anyut nagyon megviselte a dolog, ezért bánatában mindig egyre zűrösebb férfiakkal kezdett kapcsolatba, akik csak kihasználták, pénzt csaltak ki tőle, rosszul bántak vele. Aztán 2010 környékén összejött azzal a férfival akivel utoljára láttuk. Ő borzalmasan viselkedett velünk is, el akarta intézni, hogy a két gyerekkel az utcára kerüljek” – mondta a Ripost-nak Kati.

A nő 2010-ben látta utoljára édesanyját, ekkor ezzel a kétes életű férfival ment el, és hagyott hátra mindent. Kati ezután kezdte keresni édesanyját, aki nyomtalanul felszívódott. Miután a rendőrök sem találtak használható nyomot a nő felkereste anyja legutolsó párját, aki vele volt amikor eltűnt.

„Néhány éve sikerült találkoznom ezzel a férfival. Ő azt mondta nekem, hogy még 2010-ben Törökszentmiklósra ment anyámmal, de ott összevesztek, ezért otthagyta őt és azóta sem látta. Elég gyanús volt nekem a történet, ezért szóltam a rendőröknek, hogy nyomozzanak utána, de végül nem találtak semmit. Már több mint 10 éve nem láttam az édesanyámat és már kezdem feladni a reményt, hogy még életben van. Akárhányszor azt látom a hírekben, hogy találtak valahol egy holttestet, attól félek, hogy anyu lesz az” – mondta megtörten a nő.

Szilasi Katalin még 1999-ben (Fotó: Facebook)

Kati most egy újabb próbát tesz arra, hogy megtalálja édesanyját.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!