KÜLFÖLD

Három kisgyereket hagyott hátra a 27 évesen elhunyt anya, édesapja elárulta, mi okozta lánya vesztét

Az édesapa megtörten nyilatkozott.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia történt a skóciai Brechin városában. A 27 éves Rashelle Baird a kórházban belehalt a koronavírus fertőzésbe. A nő három pici gyereket hagyott magára, akiknek most anya nélkül kell felnőniük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hölgy édesapja, Stephen Baird a BBC-nek elmondta, hogy

„A lányomnak többször volt időpontja az oltásra de mindig lemondta, mert nagyon lefoglalták a gyerekei, ezért nem volt ideje elmenni. Ő azt vallotta, hogy a gyerekek az elsők és csak utána következik ő” - mondta megtörten az apa.

Rashelle néhány héttel ezelőtt lett rosszul és napról napra romlott az állapota, ezért kórházba került. A nő asztmás volt, ezért rá kifejezetten veszélyes a vírus. Nem sokkal a kórházba kerülés után lélegeztetőgépre került, majd a szervezete pár nappal később végleg feladta a küzdelmet.

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

„A lányom nem volt oltásellenes, sőt nagyon szerette volna beadatni a vakcinát, de egyszerűen nem volt ideje rá. Tudom, hogy ha megkapta volna a két oltást Rashelle még mindig élne, mert meg lett volna a védettsége, ami megmenthette volna ettől a kíntól” – mondta a nő apja.

Rashelle nővére Lani hozzátette, hogy reméli, hogy testvére esete ráébreszti az embereket arra, hogy az oltás az egyetlen járható út a vírus elleni küzdelemben.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?