1 éve

Itt a helyed: sztárok is fellépnek a kétnapos ingyenes tehetségkutatón

Ingyenes kétnapos fesztivállá bővül a tehetségkutató. Ötödik éve rendezik meg a Fülesbagoly Tehetségkutatót, nem érdemes kihagyni, mutatjuk a programokat!

Martonvásáron a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban és annak szabadterén kerül megrendezésre az ötödik Fülesbagoly Tehetségkutató, jobbnál jobb programokkal! Az idei azonban más, mint az eddigi Fülyesbaglyok, ugyanis most két napon át élvezhetik a versenyzők és a közönség az eseményt a fejér megyei kisvárosban.

A szeptember 10-11 között tartandó fesztivál első napján a verseny korábbi nyertese, illetve a négy dobogósa ad majd koncertet. Így lépnek színpadra a zenészek: a Kölyök, a Kontraszt, a The Pontiac és az Antares. Az első estén megemlékezést tartanak Bencsik Samuról, a P. Mobil és a P. Box legendás gitárosáról és megkoszorúzzák Martonvásáron felállított emlékművét. Aztán Provoda József „Jodes” emlékére gyújtanak majd gyertyát, aki évtizedeken át egyengette a település könnyűzenei útját.

A tehetségkutatóra augusztus 30-ig van lehetőségük nevezni a könnyűzenei előadóknak és szeptember 11-én, délben kezdődik a megmérettetés. A díjkiosztás után Horváth Charlie fog nagykoncertet adni és DJ Ozsi szolgáltatja majd a zenét. A kétnapos rendezvény vendégei kipróbálhatnak különféle izgalmas hangszereket, sörkülönlegességeket fogyaszthatnak és még számos remek programot ígérnek a szervezők, mint például a kézműves vásár és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület „Baglyok világa” kiállítását is megtekinthetik.

A fesztiválra látogatni csak védettségi igazolvánnyal lehetséges, de a belépés díjtalan.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!