SZTÁRDZSÚSZ

Raktárkoncert: Betegsége után is hajtja a nőket a magyar zenész

Az elmúlt időszakban több betegséggel is meg kellett küzdenie a P. Mobil alapítójának.
  • Szerző: Angie

Ötvenéves pályafutás ünnepelte tavaly a P. Mobil, amely fél évszázad múltán is töretlen sikernek örvend. A rockzenekar frontembere, Schuster Lóránt nehéz időszakon ment keresztül az elmúlt években, ám hosszan tartó betegsége után újra visszatért, s a kormány által életre hívott raktárkoncerten állt színpadra a P. Mobillal.

Fotó: Bors / Knap Zoltán

„Nemrég ünnepeltük az „aranylakodalmunkat” a srácokkal, ami még egy házasságban is nagy dolog, nemhogy egy zenekar életében. Nemhiába vagyunk többet egymás társaságában, mint otthon” – meséli lapunknak nevetve Schuster Lóri, akinek az elmúlt időben több súlyos betegséggel is meg kellett küzdenie, ám mára elmondható, hogy sikerült legyőzni a rákot.

Fotó: Bors / Knap Zoltán

„Azóta mellhártyagyulladást, trombózist, tüdőembóliát és tüdőgyulladást is kaptam, intenzívre kerültem, majd szanatóriumban kezeltek, de röviden elmondható, hogy jól vagyok. Hosszabban még mindig kicsit sz*rul. Persze nem akarok panaszkodni, de a rákot leszámítva sajnos még ma is rengeteg bajom van” – ismeri be a 71 éves zenész, aki ennek ellenére is kicsattanó jókedvvel és újult erővel érkezett a raktár koncertre.

„A karantén alatt volt időm pihenni, persze közben folyamatosan dolgoztam, nemrég jelent meg a Kaptafa című könyv folytatása, a Csiriz, a Honfoglalás határok nélkül, illetve egy feldolgozás lemez, amelyen 1tizenegy ismert dalt gondoltunk újra, úgy, mint az Ismerős Arcok Nélküled című slágerét vagy éppen az Echo együttes Gondolsz-e majd rám című dalát” – ecseteli Lóri, aki egy percig sem unatkozott a kényszerpihenő alatt, amit többedmagával töltött.

Fotó: Bors / Knap Zoltán

„Egyedül élek, de időnként fogadok látogatókat, akiknek máshogy kopog a cipőjük, mint a férfiaké. A nőket leszámítva egyébként teljesen jól elvagyok egyedül. Szeretek elmélkedni, tervezgetni, úgyhogy remélem még nagyon sokáig élvezhetem a mobilosok társaságát, és a csajok valamint a közönség rajongását, ami ennyi idő múltán is töretlen”

A P. Mobil raktárkoncertjét az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában nézhetik meg rajongók

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?