1 éve

Újabb részletek: még letartóztatása előtt sem tudott leállni kétes ügyleteivel Fekete Dávid

Egy újabb áldozata számolt be arról, hogy verte át az egykori énekes. Fekete Dávid családja nem jelent meg a tárgyaláson.

Mint arról a Ripost is beszámolt, Fekete Dávidot csütörtökön előzetesen 30 napra letartoztatták.

Bilincsben, rendőrautóval hozták a győri bíróságra a Megasztár egykori második helyezettjét. A bíróságon azonban családja helyett felháborodott károsultjai vártak rá.

A bírósági tárgyalás után megtörten távozott az énekes (Fotó: Bors)

Egy férfitől és egy nőtől, állításuk szerint összesen száz millió forint körüli összeget sikkasztott el, így nem csoda, hogy hangos ordítással és szitkozódással fogadták a Dáviddal érkező rendőrautót – számolt be róla a Bors.

Andrea jó barátjának hitte Dávidot, maximálisan megbízott az énekesben, de végül 55 millió forinttal verte át.

Bilincsben, két rendôr kíséretében vitték a tárgyalásra Dávidot (Fotó: Bors)

„Legalábbis én azt hittem, hogy barátok vagyunk. Három részletben kért kölcsön, először ingatlanra, aztán azért, hogy egy volt üzlettársát kifizesse, a harmadik részt egy Porsche-ra. Azt mondta, rövid időn belül visszaadja, de persze nem tette” – árulta el Andrea a lapnak.

„Se pénzem, se kocsim” – mondta az egyik károsult, Andrea (Fotó: Bors)

„Most se pénz, sem kocsi. Ez két éve történt, azóta sem láttunk belőle egy fillért sem. A legborzasztóbb az volt, hogy még azelőtti napon is ''üzletelt'' és folytatta a kisded játékait, hogy letartóztatták volna. Ha a rendőrség és az ügyészség segít, akkor látok esélyt rá, hogy visszaszerezzük a pénzünket” – szögezte le az asszony.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!