1 éve

Szex diáklányokkal – elképesztő módszerrel vadászott áldozataira a magyar férfi

Egy diákmunka csoportban buktatták le azt a férfit, aki álprofil mögé bújva remélte, hogy összejöhet a szexi diáklányokkal.

Lebukott egy szexuális zaklató, akinek egy vágya volt csak: szex diáklányokkal. A férfi módszere az volt, hogy zárt diákmunka csoportba regisztrálva próbálta becserkészni a neki tetsző, pénzre vágyó tanulólányokat. Ám egyik áldozata lefényképezte a a tőle kapott üzeneteket és a férfi csoportból történő kizárását követelte. A neve elhallgatását kérő lányt célzottan szemelte ki a férfi.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay.com)

„Szia! Bocsi, hogy írok, de láttam a diákmunka csoportban, hogy pénzre van szükséged. Ebben tudnék segíteni, bár nem kifejezetten munkáról lenne szó. (...) Intim jellegű, ha érdekel” – írta a K. Tamás néven regisztrált, álprofilt alkamazó zaklató a lánynak.

Fotó: Facebook

Szervezett álprofilgyártás

A férfi a jelek szerint tavaly november óta zaklatja kiszemelt áldozatait különböző álprofilokkal. A képekből és a kommentekből ugyanis kiderül, hogy több diák is kísértetiesen hasonló szövegű megkeresést kapott. Volt, akinek a barátaira is ráírtak – más-más álprofillal.

Fotó: Facebook

„Kedves admin, kérem törölje ezt a személyt a csoportból, mielőtt megtalálja a 15-16 éves lányokat!” – írta kikelve magából a férfit lebuktató diáklány.

A „szex diáklányokkal” típusú veszély valósnak tűnik, ki tudja, a zaklató hány és milyen álnév, illetve álprofil mögé rejtőzve folytatja a zaklatást, akár más diákmunka-csoportokban is megjelenhet, szóval érdemes vigyázni vele és jelenteni!

Fotó: Facebook

Ha úgy érzi, áldozattá vált vagy környezetében valaki hasonló helyzetben van, kérjen bizalommal segítséget az Áldozatsegítő Központokban vagy az éjjel-nappal ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalon a 06 80 225 225-ös telefonszámon!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!