FÜLES

Xantus Barbara a bíróságon találkozott zaklatójával – ezt állítja a férfi

A színésznő hiába kérte, hogy ne bombázza a fiatal férfi a vádló levelekkel, ez csak olaj volt a tűzre. A sértett végül feljelentést tett, így tegnap az állítólagos zaklató és a zaklatott a bíróságon nézett szembe egymással.
  • Szerző: Ripost

Amikor Xantus Barbara úgy döntött, hogy színésznő lesz – talán bele sem gondolt, hogy az ismertségnek árnyoldalai is vannak. Így nyilván arra sem számított, hogy egy fiatal férfi pokollá teszi majd az életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Őry László Gábor két évvel ezelőtt kezdett elektronikus leveleket írogatni a színésznőnek – írja a Bors. A hosszú hónapok során több tucat, a fiatalember nevével aláírt e-mail érkezett a művésznő postaládájába. Xantus hiába kérte, hogy hagyja őt békén, a férfi nem tágított, ezért a művésznő feljelentette a rendőrségen.

Fotó: Bors

Tegnap az állítólagos zaklató és zaklatott már a bíróságon találkoztak, ám egyikük sem járult hozzá, hogy a tárgyalóteremben fotót készítsünk róluk. A színésznő zárt tárgyalást kért, ezért nem tudjuk pontosan, hogy mit adott elő a bírónak, a zaklató azonban később elmesélte saját verzióját a Borsnak. Xantus kérését egyébként csak részben vette figyelembe a bíróság, ugyanis vallomása befejezése után a hallgatóság visszatérhetett a terembe.

„Xantus Barbarával több mint két évvel ezelőtt az utcán találkoztunk, és megjegyzéseket tett rám és a származásomra. Ez a viselkedése rosszulesett. Azért írtam neki utána, hogy ezt szóvá tegyem„ – állította Gábor, aki szerint egy kávézóban többször is kommunikáltak. A levelek egy részét vállalta magára, a többit szerinte valaki hamisította egy, a nevére létrehozott e-mail-címről. A bíró felolvasott egyet, amelynek írója egyébként elnézést kért a színésznőtől, és kifejtette, hogy csupán félreértette a híresség megjegyzéseit, viszont ennek eredetére a férfi nem emlékezett. A bíróság elrendelte a férfi igazságügyi elmeorvosi szakértői vizsgálatát, hogy kiderüljön, büntethető-e, mindeközben Gábor azt tervezi, hogy rágalmazás címén feljelentést tesz Xantus ellen.

És ezeket olvastad már?