1 éve

Dráma Vecsésen: mellkason szúrta munkatársát a férfi – sokkoló részletek

A vita hevében mellkason szúrta munkatársát a férfi, ám utána ki is békültek, mintha mi sem történt volna.

A tettes, aki mellkason szúrta a férfit, együtt dolgozik és együtt is lakik áldozatával Vecsésen. Munkájukból pénteken délután hazatérve lazításként inni kezdtek, de a vodka este 8 körül elfogyott és egyiküknek sem volt kedve a pótlásról gondoskodni, pedig még szomjasak voltak. Mindketten egymásra mutogattak, hogy ki menjen ki a boltba.

Mellkason szúrta áldozatát a késsel / Fotó: police.hu

Heves vitájuk akkor ért véget, amikor a 46 éves férfi egy késsel mellkason szúrta 36 éves áldozatát. Kibékültek, és mivel úgy gondolták, a sérülés nem súlyos, sem a mentőket, sem a rendőrséget nem értesítették. Az áldozat rémült rokona kért végül segítséget, amikor telefonon értesült a sokkoló történtekről.

A mellkason szúrt sérültet a mentők kórházba vitték, szívtájéki sérülését életveszélyesnek minősítették, a 46 éves férfit rendőrök kísérték kihallgatásra. A helyszíni szemlén lefoglalták a zacskóba dobott, véres ruhadarabokat és az összes fellelhető kést.

Fotó: police.hu

R. Mihály ellen életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását – írja a police.hu.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!