1 éve

„A karomban haltak meg a kutyáim” – borzalmas kínok között végzett a fagyálló a család kedvenceivel

A háromgyerekes családanya nem érti, ki vetemedhetett ekkora kegyetlenségre. Kutyái jól neveltek voltak, mégis megmérgezték őket.

Ildikó háromgyerekes édesanya, aki immár öt éve hogy magához vette hánytatott sorsú németjuhászát. Állatszeretete odáig terjed, hogy az egyik alapítója lett a Német Juhászokért Alapítványnak.

„Juve egy angyal volt, mindenki szerette. A fél ország összefogott érte, amikor levágta a vonat a lábát. Egy hajdúböszörményi menhelyről fogadtam örökbe. Az állatok világnapja előtt minden évben jött be velem a suliba, rendszeresen kirándult az osztályommal, imádták a gyerekek” – kezdte a Blikknek tragikus történetét Ildikó, akinek nemrég fagyállóval megmérgezték a kutyáit.

A család nem érti, miért bánthatták kedvenceiket
Fotó: Pixabay

A kislány szervezetét egy nap alatt legyőzte a méreg, majd ezután sokkolta a családot, hogy másik házőrzőjük is rosszul lett. Szofi annyira rossz állapotba került, hogy mindkét veséje leállt, így az állatorvos az altatást javasolta. A történteket elfogadhatatlannak tartják, hiszen minden kutyájuk jól nevelt.

„Három fiam van, mindig azt mondtam, hogy a kislányaim Juve és Szofi. Borzalmas kínok között, a karomban haltak meg a kutyáim. A gyerekeim, a férjem és a másik két kutyusunk, Maci és Bubu is gyászolja őket” – mondta Ildikó, aki megtette a feljelentést, a férje pedig térfigyelő kamerákat szerelt fel házuk udvarára.

A BRFK állatkínzás gyanúja miatt indított nyomozást. Gyanúsított egyelőre nincs az ügyben.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!