1 éve

Ez mindent megváltoztat: újabb részletek VV Fanni ügyében

Az egykori valóságshow szereplőnek komoly tervei vannak. Barátnője elárulta VV Fanni valójában mire vágyott, milyen tervei voltak.

Mint ismert, VV Fanni 2017 novemberében tűnt el, a holtteste azóta sem került elő. A bíróság azóta is azt próbálja kideríteni, mi történhetett a mindig életvidám lánnyal azon a végzetes éjszakán.

A Bors oldalának Novozánszki Fanni barátnője elmondta, hogy legbelül örök álmodozó maradt, aki ugyanarra vágyott, amire a legtöbb nő.

VV Fanni fel akar hagyni a szakmával, hogy normális életet élhessen
Fotó: Végh István / Bors

„Fanni egy végtelenül őszinte, jó kedélyű lány volt, aki mérhetetlenül vágyott a szerelemre. Egy gazdag, szerető férjet szeretett volna, akinek gyereket szülhet, és akivel gondtalanul élhet” – mesélte H. Hajnalka, aki kolléganőből és lakótársból lett Fanni legjobb barátnője.

Az egykori valóságshow szereplő lehet, hogy nyíltan örömlányként kereste a kenyerét, ám egy biztos anyagi háttér megteremtése után ki akart szállni és normális életet akart élni.

H. Hajnalka közelről ismerte Fannit, ismerte titkos álmait is
Fotó: Bors

„Nehéz ebből a szakmából kiszállni, mert nagyon jó pénzkereseti lehetőség. De Fanni az eltűnése előtt már besokallt, nagyon elege volt az egészből. Pihenni akart, ezért a mellműtétje pont kapóra jött volna, de végül, ki tudja miért, lemondta, pedig akkoriban arra vágyott a legjobban” – árulta el a barátnő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!