INSIDER

Sokkoló részletek derült ki VV Fanni tárgyalásán: „Fanni élt a kezemben”

A tárgyalási sorozatban meglepő fordulat következett be. Most először szólalt meg B. László.
  • Szerző: Ripost

Február 15-én, hétfőn reggel kilenc órakor folytatták Novozánszki Fanni ügyének a tárgyalását. Két igazságügyi szakértő arról beszéltek, hogy VV Fanni lakásában illetve a vádlott által használt bérelt autóban hol tudtak vérszennyeződést és DNS mintát venni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bizonyítottan a celeblány vérét mutatták ki több helyen is B. László kocsijában. De hogy Fanni több mint egy deci mennyiségű kifolyt vére vajon – ahogy B. László állítja – valóban az orrából vagy esetleg máshonnan származik, azt nem tudták megállapítani, ahogy azt sem, hogy a videófelvételen Fanni él-e még vagy halott.

A tárgyalás után a vádlott exkluzív interjút adott a Bors oldalának, aki így három év után elsőként szólalt meg a nyilvánosságnak.

„Fanni élt a kezemben, nyöszörgős hangot adott, amit el is mondtam már a vallomásomban, ilyen alélt, nyöszörgős hangot, de volt hangja, tehát élt, amikor lementünk a garázsba” – mondta B. László, aki a legteljesebb nyugalommal jelentette ki, hogy bízik az igazságszolgáltatásban.

Az ügy során az is szóba került, hogy a bérelt autóból ki lehetett-e venni Fanni testét, ugyanis a szakértők szerint ugyanis 10 és 16 óra között beáll a hullamerevség állapota. A szakértők egyértelmű válasza szerint a nagy csomagterű kocsiból „sima ügy” volt kivenni akár egy merev testet is.

Az egyre kacifántosabb gyilkossági ügy április közepén folytatódik a Fővárosi Törvényszéken, ahol egy koronatanú rendőri elővezetése is várható.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?