1 éve

Így került haza a Siófokon eltűnt négygyermekes családapa

Rejtélyes körülmények között veszett nyoma a férfinak. Családja azonban fellélegezhet, mert már hazatért.

Mint arról a Ripost is beszámolt, kétségbeesve kereste a családja azt a 41 éves siófoki férfit, aki hétfőn tűnt el nyomtalanul. Felián Attilát az édesapja siófoki házánál látták utoljára, és utána nem adott életjelet magáról. A kisbabája mellett másik három kiskorú gyermeke és megtört felesége várta otthon.

Mint a Bors megbízható forrásból megtudta, Attila útnak eredt, és meg sem állt Keszthelyig. Ott bejelentkezett a hajléktalanok nappali melegedőjébe, ám az ott dolgozók este közölték vele, hogy az intézménynek nem áll módjában éjszakára menedéket adni neki. Értesítették viszont a zalaegerszegi Vöröskereszt munkatársait, akik átszállították a férfit a hajléktalanszállójukra.

Fotó: Facebook

„Végre megtaláltuk! Éppen most visszük orvoshoz, aztán haza. Itt ül mögöttem az autóban a felesége, Timi. Ő vigyáz rá” – mondta boldogan a Borsnak Péter, a férfi öccse.

Attila és Timi találkozása. Egyelőre nem világos, hogy mi történt a férfival az elmúlt napokban (Fotó: Bors)

„Nem teljesen értjük, hogy mi történt, de ez most nem is számít. Azt hihette, hogy Timi kiadta az útját, de ez félreértés volt. A szállón sajnos a sorstársai elvehették a kabátját, és kicsit bántalmazhatták is. Most már minden rendben lesz” – szögezte le Péter, a testvér.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!