INSIDER

Rejtély Siófokon: négygyermekes családapa tűnt el

Kétségbeesve keresi a családja azt a 41 éves siófoki férfit, aki már három napja tűnt el nyomtalanul. Felián Attilát az édesapja siófoki házánál látták utoljára, de azóta nem adott életjelet magáról. A kisbabája mellett másik három kiskorú gyermek és megtört felesége várja otthon.
  • Szerző: Ripost

„Nemrég költöztünk, a gyermekünk két hónapja született meg, sajnos az eltűnése előtti napokban pedig előfordult, hogy vitatkoztunk. A jelenlegi helyzetben egy férfinak egyedül eltartani egy négygyermekes családot borzasztóan nehéz, főleg a pénzügyi problémák miatt ugrottunk egymásnak” – mesélte őszintén a Borsnak az eltűnt férfi felesé­ge, Tímea.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Attila hétfőn reggel még elvitte iskolába a nagyobbik gyermeket, aztán az édesapjához ment, aki tőlük negyedórányi sétára lakik. A kámforrá vált férfi öccsétől megtudtuk: testvére pénzt kért kölcsön az apjuktól, amit meg is kapott.

Olvasói fotó

„Édesapánk azt mondta, hogy még nem látta ilyennek. Alig szólalt meg, magába volt fordulva, zaklatottan viselkedett. Borzasztóan aggódunk érte. Gyalog közlekedett, s miután eljött a házától az egyik barátunk még látta a Kiss János altábornagy utcában, de azóta semmit nem tudunk róla. Ilyet soha nem csinált korábban, valami nagy baj történhetett vele” – magyarázta a férfi aggódó testvére, Péter, aki sógornőjével még aznap este bejelentést tett a rendőrségen.

Az utca, ahol utoljára látták Attilát Fotó:Google

Attila autószerelőként dolgozott, de egyébként korábban veterán autókat újított fel. A munkahelye stabil volt és a családi háttere is rendezettnek mondható. Lelkileg nem volt túl stabil, de mentális betegséget soha nem diagnosztizáltak nála.

„Délben hívtam fel először, hogy hol van. Akkor felvette, és el is mondta, hogy még az apjánál tartózkodik. Megígérte, hogy indul, de egy újabb órával később már nem csörgött ki a telefonja. A gyermekek szörnyen viselik a hiányát, mindnyájan nagyon szeretjük és várjuk haza. Soha nem volt olyan, hogy lemerült volna a telefonja, egyszerűen nem tudok mire gondolni. Remélem, hogy élet­ben van, és csak valahol meghúz­ta magát” – tette hozzá a férfi felesége.

Felián Attila az eltűnésekor szürke sapkát, kabátot és melegítőnadrágot viselt, amelynek oldalán fehér csík van. A férfi 173 cm magas, zömök testalkatú, mozgása kicsit lomha és kék szemei vannak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?