1 éve

Álmukban támadta meg a családot: a kisgyereket sem kímélte volna a késelő

A rendőrök 24 órán belül elfogtak, majd őrizetbe vettek egy 35 éves tótkomlósi férfit, aki egy késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni apátfalvi otthonukban. Emberölés kísérlete miatt kell felelnie.

Szörnyű bejelentést érkezett szerdán éjfél előtt nem sokkal a rendőrségre: eszerint H. András az egyik apátfalvi házban egy késsel rátámadt az ott lakó családra egy korábbi sérelme miatt. Többször megszúrta az ágyban fekvő apát és a mellette lévő fiát is megpróbálta megsebesíteni. Ekkor az áldozat sógora, aki a másik szobában tartózkodott, a család segítségére sietett, mire a támadó elmenekült. A családfő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A nagy erőkkel kiérkező rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, másnap este pedig egy magyarcsanádi ingatlanban a terület körzeti megbízottja elfogta a rejtőzködő késelőt.

Fotó: police.hu

A feltételezett elkövetőt előállították, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Fotó: police.hu

Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását is – írja a police.hu.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!