1 éve

10 hónapos baba vesztette életét a szörnyű győri tragédiában

Egy bőnyi pár és két gyermekük vesztette életét Győrnél, amikor egy autókat szállító trélerrel ütköztek. A család legboldogabb hónapjait élte éppen.

Szörnyű tragédia történt csütörtök délben Győrnél: egy személyautó előzés közben ütközött össze egy autókat szállító trélerrel. Az ütközés következtében az autó a szalagkorlátnak csapódott, és szinte azonnal lángba borult. Bár a tréler vezetője és a szemtanúk is azonnal megpróbálták kinyitni az ajtókat és poroltóval oltani a lángokat, az autóban utazó négytagú család a helyszínen életét vesztette.

Próbálták kinyitni az ajtót, akik megálltak, de mondták, hogy olyan gyorsan égett, hogy semmit sem tudtak tenni– mondta egy szemtanú, Péter.

Egy másik szemtanú szerint, aki a Blikknek nyilatkozott, a lángok felcsapása előtt a kicsi gyermek még életben lehetett.

Még csak 10 hónapos volt a baba

A család szeme fénye, a kis Bálint mindössze 10 hónapos volt.

Szüleivel és édesanyja már 18 éves nagylányával utazott a tragédia pillanatában. A bőnyi pár élettársi kapcsolatban élt, kisfiuk megszületése óta úsztak a boldogságban, a kis Bálint a szemük fénye volt.

A bőnyiek mind értetlenül állnak a tragédia előtt, családot rengetegen ismerték és szerették a településen. Hogy lehet ilyen ki**szott g**i az élet? Istenem, nem akarom elhinni” – fakadt ki egy ismerősük.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!