2 éve

Az édesanya rémálma vált valóra, kisfia lábát elkapta a mozgólépcső egy győri plázában

A szülők nem tudták időben kiszabadítani a gyerek cipőcskéjét a mozgólépcső szerkezetéből.

A szülők gyermekükkel békésen indultak el a győri bevásárló központba, de egyikük sem gondolta, hogy milyen borzalmas veszély les rájuk. A vásárlás során, ugyanis a mozgólépcsőn lefelé beszorult a másfél éves kisfiuk lába.

„Zsombi egyéves korától jár, stabilan megy már, ezért sem aggódtam, csak fogtam a kezét. Együtt léptünk a mozgólépcsőre, akkor hallottam a furcsa, susogós hangot. Láttam, hogy a kisfiam jobb lába a fekete sörténél van a szélén”mesélte a Blikknek a kisfiú anyukája, Zsuzsa. Történetét ezért is vállalta fel, hogy mások szülők számára intő példa legyen a történetük.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Próbáltam odébb tenni a lábát, de nem jött. Ordítottam, hogy valaki állítsa meg a lépcsőt, de ez nem sikerült ilyen hamar, lent pedig a szerkezet begyűrte a gyerek cipős lábfejét, majd megállt. Szinte sokkot kaptam, attól féltem, bedarálta Zsombi lábát. Kilazítottuk a cipő tépőzárját, így sikerült kihúzni a lábát. Láttam, hogy bár piros volt a lábfeje, de mivel egy számmal nagyobb a cipője, ráadásul ösztönösen hátrahúzta a lábát, nem lett baja” – részletezte a rémálomba illő jelenetet az édesanya, aki azt is hozzátette: ezután kisfiát csak a karjában vagy maga előtt, középen engedi fel a mozgólépcsőre.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!