2 éve

Kutyájáért aggódik és már dolgozna a koronavírusos hős ápoló

Igazi szerénységről tett tanúbizonyságot az a koronavírusos ápoló, akitől interjút kértünk. András úgy véli, ő nem sztár, hogy nyilvánosságot kapjon. Bár jelenleg a Kútvölgyi karanténosztályán fekszenek feleségével, és rettenetesen hiányolják kutyájukat, pozitív derűvel szemléli a dolgokat.

„Sajnos a mi hivatásunk ezzel jár, ki vagyunk téve minden vírusnak és bakteriális fertőzésnek” – írta András lapunknak. A férfi az egyik budapesti kórház ápolója, munkája közben kapta el a koronavírust, és vele együtt felesége is. Jelenleg a Kútvölgyi Klinika karanténosztályán fekszenek, szobájukhoz külön fürdőszoba is tartozik, a folyosóra sem léphetnek ki. A férfi egy meglévő szívbetegsége miatt nehezebben viseli a betegséget, magas a pulzusa, a felesége jól van. A hős ápoló a betegágyból csak két dolgot kíván: hogy minél hamarabb újra dolgozhasson, és hogy hamar újra láthassa kutyáját, akiért nagyon aggódik. „Csucsikám, egy ideiglenes befogadónál van! Egész életemben nem sírtam annyit, mint most az 5 nap alatt! Tudom és látom, hogy jó helyen van, de a szívem szakad meg érte! A nap minden percében szeressétek a kutyusotokat, mert mi értük élünk!” – írta a férfi az Imádom a kutyám csoportban.

„Nagyon hiányzik a kutyusunk, de ez csak egy átmeneti állapot. Három negatív teszt, és mehetek haza, akkor pedig irány Csucsikámért!” – írta lapunknak András.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!