2 éve

Az SMA-s Zentét alaposan kivizsgálták, mert alig aludt

A kisfiú édesanyja, Tóth Krisztina a közösségi oldalán kért segítséget a tapasztalt édesanyáktól.

Mint a Ripost beszámolt róla korábban, az SMA-s Zentéért egy ország fogott össze, hogy meglegyen a 700 millió forint a speciális infúziós kezelésre. Az édesanyja, Tóth Krisztina most ismét a közösségi oldalukon kért segítséget.

[embed]https://www.facebook.com/350892568989729/photos/a.352785212133798/639732920105691/?type=3&theater[/embed]

Elárulta, hogy Zentét alaposan kivizsgálták a biztonság kedvéért, ugyanis az utóbbi napokban keveset aludt. Az anyuka viszont nem aggódott nagyon, mivel úgy gondolta, hogy az egész mögött kisfia fogzása áll, ami miatt be is duzzadt az ínye.

„Mivel minden vizsgálat negatív eredményt mutatott, megnyugodhatok. Tényleg „csak” a fránya fogak. Úgyhogy tapasztalt anyucik! Jól jönne néhány praktika!” – kérte a tapasztalt édesanyák segítségét Krisztina, aki jelezte, Zenténél folytatódik a második körös szteroidcsökkentés.

A posztra természetesen a 10 ezer lájk mellett számtalan tanács és praktika érkezett.

„Szuperek vagytok! Hálásan köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradtságot, és tanácsolt valamit. Természetesen nem fogok mindent sorban beadni, rákenni, megetetni. Viszont akad itt jó pár újdonság is a számomra, aminek alaposan utána fogok olvasni. Köszönöm!” – írta hálásan az édesanya.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!