2 éve

Döbbenetes dolog derült ki a nagylóki tragédiáról: Zsolt ellenkezni próbált

A férfi ájult részeg volt, de még alkoholt adtak neki, hogy ne tudjon tiltakozni.

Nem csitulnak az indulatok a székhez kötözött, majd sorsára hagyott 43 éves Zsolt halála kapcsán. A Fejér megyei faluban úgy vélik, nemcsak három felelőse van a tragédiának.

Fotó: Police.hu

„Érthetetlen, hogy a rendőrség miért csak a három férfi nyakába varrja ezt a szörnyűséget. Ugyanis a pultosnő jókat nevetgélt, miközben videóra vette, amint Zsolt részegen, az asztalra borulva alszik, a többiek pedig szigetelőszalaggal a hátára erősítettek egy széket” – mondta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő helybéli asszony.

„Úgy tudom, kötözés közben Zsolt egyszer váratlanul felébredt, de Laciék rummal megitatták, hogy ne tiltakozzon” – árulta el.

Mint ismert, a csütörtök este megkötözött férfit a társai magára hagyták a kocsma előtt a szabadban. Bár az édesapja, a 67 éves Imre bácsi otthon várta őt, csak másnap reggel, a boltban tudta meg a hírt, hogy hajnalban a kocsma teraszán találtak a holtan fekvő fiára. Zsolt kihűlés miatt meghalt. Se az édesapját, se a szerencsétlenül járt férfi négy gyermekét nevelő Ramónát nem keresték meg a kegyetlen tréfa kieszelői és végrehajtói.

„Felfoghatatlan számomra, hogy a pultosnő az esti zárásnál hogy mehetett úgy haza, hogy ne oldozza el Zsoltot” – tette fel a kérdést a 27 éves Ramóna, aki most a négy árván maradt gyereket neveli.

„Zsoltika, Jázmin, Gábor és Jocó gyakran elsírják magukat, ha szóba kerül az édesapjuk. Bár Zsolt közmunkásfizetése nagyon kevés volt, a minap, amikor felköszöntötte Jázmint a születésnapján, akkora ajándékcsomagot hozott neki, hogy alig fért be az ajtón” – árulta el a nő.

Ramóna már nem keresi a felelősöket, örül, hogy a négy gyerek iskolában van, mert mint mondja, így legalább az osztálytársaik nem hagyják magukra őket a szomorú gondolataikkal. A tragédia hírére Zsolt Sopronban élő édesanyja Nagylókra utazott, a temetéssel kapcsolatban egyeztetett a falu vezetőivel. Az biztos, hogy segítség nélkül a családnak nincs elegendő pénze arra, hogy eltemesse a férfit.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás érdekében nem adhat ki információt az esetről.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!