Brüsszel szervezni és nem megállítani akarja a migrációt!

POLITIK
3 éve

Perdöntő fordulat VV Fanni ügyében: előkerült egy szemtanú

A férfi látta, ahogy a fiatal nő feltételezett gyilkosa az alélt testet az autójába tuszkolja.

Váratlanul kiderült, hogy volt szemtanúja VV Fanni elrablásának. A Bors megtudta, hogy egy szomszéd férfi látta, amikor a dunaújvárosi kajakos betuszkolta az autójába az ájult valóságshow-szereplőt. A vádlott idegességében még magyarázkodott is a férfinak: Fanni sokat ivott.

Két éve tartja lázban az országot Novozánszki Fanni rejtélyes ügye. A 26 éves lányt mintha a föld nyelte volna el 2017 november 20-án. Életének utolsó képkockáit egy, a lakóhelyén a mélygarázsban működő kamera rögzítette. A videófelvételen jól látszik, hogy az ügy vádlottja, B. László a kezében cipeli, és Fanni ekkor már nincs magánál. Arról, hogy mindezt egy szemtanú is látta, eddig nem esett szó. Pedig aznap este, a luxuslakópark lépcsőházában történt emberrablást egy ott lakó, középkorú férfi is végignézte, akinek fogalma sem volt arról, hogy ezzel az évtized leghátborzongatóbb gyilkossági ügyébe csöppent.

B. László az ominózus estén Fanni Duna-parti albérletéből egészen az épület legalsó szintjéig, a mélygarázsig cipelte az alélt és hiányosan öltözött valóságshow-szereplőt, akit az ott parkoló autójába tett. A bűntettben azonban egy arra járó szomszéd megzavarta a vádlottat, aki idegességében magyarázkodni kezdett a csodálkozó tekintetű férfinak

„Kicsit sok volt a pezsgő!” – mondta B. László a szomszédnak, aki, úgy tudni, semmit nem kérdezett a kajakostól, B. László magától kezdett zavartan mentegetőzni.

„Igen, ahogy azt a vádlott sem tagadta egy percig sem, a szemtanú is elmondja a vallomásában, hogy László egy göndör, fekete hajú nőt vitt a kezében, és hogy nem is értette, hogy ez az ember, aki egy ájult lányt cipel, miért mondja neki, amit mond, hogy »kicsit sok volt a pezsgő«” – kezdte dr. Brodmann László, a vádlott korábbi védője, és nagybátyja, aki szerint természetes, hogy unokaöccse ideges volt, hisz életében nem csinált ilyet.

B. László a szomszéddal történt váratlan közjáték után a kocsija jobb hátsó ülésére tette Fannit, amit a lakó még látott, de a további eseményeket már csak a szóban forgó videófelvétel rögzítette. Például azt, hogy a kajakos visszaszalad valamiért, majd egy kis alakú, fekete tárggyal és ruhaneművel a kezében tér vissza a bérelt autójához.

„Első körben nem tudta lehozni Fanni felsőjét, ezért visszament a lépcsőházba, ahol B. Erika (Fanni idősebb barátnője, szintén tanú) a kezébe adta a lány kabátját és egy fekete noteszt. De az is lehet, hogy nem noteszt, hanem a lány cipőjét vagy valami mást. Nem lehet kivenni a felvételből, hogy pontosan mi az, és László sem emlékszik rá, mit tartott a kezében” – folytatta a Borsnak az ügyvéd nagybácsi, aki fontosnak tartja a tényt, hogy a vádlottnak a felvétel szerint 6-7 másodperccel később már ott vannak a lány cuccai a kezében, ami szerinte ékes bizonyítéka annak, hogy valaki a lépcsőházból „kiadta” azokat az unokaöccsének, ennyi idő alatt ugyanis nem járta volna meg a lakás és a garázs közötti utat.

Mint tudott, Fanni notesze, amelybe bejegyezte kuncsaftjai nevét, telefonszámát és hogy mikor, mi történt vele, a bőröndjével, ruháival együtt eltűnt. Elrablása után pár héttel a nyomozók megtalálták a füzetet, amiben utolsó napjairól is szerepelnek bejegyzések.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij elképesztő beismerése: milliárdokat loptak el

origo.hu

Átlátszó felsőben, bőr miniszoknyában a gyönyörű Palvin Barbara - fotó

borsonline.hu

Megszólalt Kozma Zsuzsa tragikus haláláról a volt párja - Videó

mandiner.hu

Zelenszkij mindenkit megnyugtatott: védelmi minisztere nem az amerikai adófizetők milliárdjaival, hanem az ukrán adófizetők pénzével szökött meg!

ripost.hu

Mit ivott Szoboszlai? Elképesztő pletyka kering a bombagólja óta

vg.hu

Nyugdíj: vége a találgatásoknak – Orbán Viktor bejelentette az emelést

origo.hu

Előrehajolva mutatta a kamerába hatalmas melleit Sofía Vergara - képek

mindmegette.hu

Megvannak a dobogósok: közülük kerül ki A Konyhafőnök idei győztese!

ripost.hu

Lakása ablakából lövöldözött: 4-en megsérültek, köztük egy rendőr

ripost.hu

Dopeman a Kőgazdag Fiatalokról: fapados parasztok

life.hu

Bármilyen meglepő, ezek a tünetek depresszióra utalhatnak(x)

mandiner.hu

Mandiner éves előfizetés, féléves áron! Váltson zöldre lapunkkal és nyerjen elektromos rollert!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Érkezik a nyugdíj-kiegészítés: a kormányinfó legfontosabb bejelentései

INSIDER

Orbán Viktor: novemberben átlagosan félhavi nyugdíj-kiegészítés érkezik

INSIDER

„Ha meglátom, megetetem vele!” - Kutyapiszokkal teli zacskók jelentek meg kerítésekre felakasztva az agglomerációban

INSIDER

Eszement zöldpolitikát folytat Brüsszel, Magyarország a klímabajnokok klubjához tartozik

INSIDER

Megrázó: majdnem halálra verte áldozatát a budapesti boltban a férfi - +18-as videó

INSIDER

Nyilvánosan szexelt a pár, az Erzsébet körúton videózták őket - +18-as felvétel

INSIDER

Hidegfront hoz esőt: ezen a napon robban be az igazi ősz

INSIDER

„Minden gyerek egy önálló galaxis" – 34 iskola diákjai tanulhatnak high-tech környezetben a Mészáros Csoport jóvoltából