Létrehozva: 2019.11.25.

Perdöntő fordulat VV Fanni ügyében: előkerült egy szemtanú

A férfi látta, ahogy a fiatal nő feltételezett gyilkosa az alélt testet az autójába tuszkolja.

Váratlanul kiderült, hogy volt szemtanúja VV Fanni elrablásának. A Bors megtudta, hogy egy szomszéd férfi látta, amikor a dunaújvárosi kajakos betuszkolta az autójába az ájult valóságshow-szereplőt. A vádlott idegességében még magyarázkodott is a férfinak: Fanni sokat ivott.

Két éve tartja lázban az országot Novozánszki Fanni rejtélyes ügye. A 26 éves lányt mintha a föld nyelte volna el 2017 november 20-án. Életének utolsó képkockáit egy, a lakóhelyén a mélygarázsban működő kamera rögzítette. A videófelvételen jól látszik, hogy az ügy vádlottja, B. László a kezében cipeli, és Fanni ekkor már nincs magánál. Arról, hogy mindezt egy szemtanú is látta, eddig nem esett szó. Pedig aznap este, a luxuslakópark lépcsőházában történt emberrablást egy ott lakó, középkorú férfi is végignézte, akinek fogalma sem volt arról, hogy ezzel az évtized leghátborzongatóbb gyilkossági ügyébe csöppent.

B. László az ominózus estén Fanni Duna-parti albérletéből egészen az épület legalsó szintjéig, a mélygarázsig cipelte az alélt és hiányosan öltözött valóságshow-szereplőt, akit az ott parkoló autójába tett. A bűntettben azonban egy arra járó szomszéd megzavarta a vádlottat, aki idegességében magyarázkodni kezdett a csodálkozó tekintetű férfinak

„Kicsit sok volt a pezsgő!” – mondta B. László a szomszédnak, aki, úgy tudni, semmit nem kérdezett a kajakostól, B. László magától kezdett zavartan mentegetőzni.

„Igen, ahogy azt a vádlott sem tagadta egy percig sem, a szemtanú is elmondja a vallomásában, hogy László egy göndör, fekete hajú nőt vitt a kezében, és hogy nem is értette, hogy ez az ember, aki egy ájult lányt cipel, miért mondja neki, amit mond, hogy »kicsit sok volt a pezsgő«” – kezdte dr. Brodmann László, a vádlott korábbi védője, és nagybátyja, aki szerint természetes, hogy unokaöccse ideges volt, hisz életében nem csinált ilyet.

B. László a szomszéddal történt váratlan közjáték után a kocsija jobb hátsó ülésére tette Fannit, amit a lakó még látott, de a további eseményeket már csak a szóban forgó videófelvétel rögzítette. Például azt, hogy a kajakos visszaszalad valamiért, majd egy kis alakú, fekete tárggyal és ruhaneművel a kezében tér vissza a bérelt autójához.

„Első körben nem tudta lehozni Fanni felsőjét, ezért visszament a lépcsőházba, ahol B. Erika (Fanni idősebb barátnője, szintén tanú) a kezébe adta a lány kabátját és egy fekete noteszt. De az is lehet, hogy nem noteszt, hanem a lány cipőjét vagy valami mást. Nem lehet kivenni a felvételből, hogy pontosan mi az, és László sem emlékszik rá, mit tartott a kezében” – folytatta a Borsnak az ügyvéd nagybácsi, aki fontosnak tartja a tényt, hogy a vádlottnak a felvétel szerint 6-7 másodperccel később már ott vannak a lány cuccai a kezében, ami szerinte ékes bizonyítéka annak, hogy valaki a lépcsőházból „kiadta” azokat az unokaöccsének, ennyi idő alatt ugyanis nem járta volna meg a lakás és a garázs közötti utat.

Mint tudott, Fanni notesze, amelybe bejegyezte kuncsaftjai nevét, telefonszámát és hogy mikor, mi történt vele, a bőröndjével, ruháival együtt eltűnt. Elrablása után pár héttel a nyomozók megtalálták a füzetet, amiben utolsó napjairól is szerepelnek bejegyzések.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

magyarnemzet.hu

Trócsányi László nem fogadja el a Fidesz-KDNP felkérését

metropol.hu

Harry herceg nem találkozhat Katalinnal, nagybeteg sógornőjével

magyarnemzet.hu

„Magyar Péter nem fogja beperelni Varga Juditot, mindent lehet bizonyítani”

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

Ismét tetten érték az uniós pénzek ellen lobbizó baloldalt

INSIDER

Terrorpánik Európában: Zárják a német határokat, stadionok elleni dróntámadásoktól tartanak

INSIDER

Gulyás Gergely a műtétjéről: újra kellett tanulnom járni

INSIDER

Minddel tisztában vagy? Összeszedtük, mire emlékezünk a húsvéti nagyhéten

INSIDER

Különleges akciót jelentett be az Élelmiszermentő Központ: több száz rászoruló családot segítenek húsvétkor

INSIDER

Gyászol a Magyar Közút: "Már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia"