LELKIZŐ

Drámai csavar VV Fanni ügyében, összeomlottak a szülők

Attól tartanak, hogy Fanni elrablójának lehetősége nyílt a szökésre. A gyanúsított, B. László családja viszont boldog.
  • Szerző: Ripost

Szerda este házi őrizetbe tették azt a férfit, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. B. László családja boldog, míg az egykori táncoslány szülei összeomlottak és attól félnek, megszökik az elrabló.

A dunaújvárosi férfit lábán nyomkövetővel vitték otthonába. Korábbi ügyvédjén és egyben nagybátyján, dr. Brodmann Péteren keresztül nyilatkozott a Borsnak.

"Örülök, hogy tisztul a kép és igazolva látszik az állításom. Egy percet sem aludtam örömömben, annyira feldolgozhatatlan még ez a szabadság érzés" - mondta B. László, akinek Dunaújvárosban élő nagymamája is megszólalt.

"Nagyon-nagyon boldogok vagyunk mindnyájan. Erre számítottunk, és arra, hogy végre kiderül az igazság. Nagyon vártuk már Lacit" - mondta az idős asszony.

Míg a Brodmann-családnál óriási a boldogság, addig a lányukat elvesztő Novozánszkiék értetlenül állnak a történések előtt.

Fanni anyukája, Kati teljesen összeomlott. Édesapa igyekszik tartani magát, de őt is rendkívül megviselte a hír - tudta meg a lap dr. Lichy Józseftől, aki folyamatosan egyeztet a családdal.

"A kérdés, eltűnik-e vagy sem? Az emberi természet ugyanis olyan, hogy egy ilyen helyzetben arra gondol, hogy kapott egy lehetőséget, hogy eltűnjön. A gyanúsított nem tudja még, mivel fogják megvádolni, vagy mivel nem, kizárólag abban a tudatban van, hogy őt szándékos emberöléssel gyanúsítják, amiért, ha rábizonyítják, akár életfogytiglant is kaphat. A házi őrizet pedig egy lehetőség a fejében, hogy lelépjen. Jól tudjuk, hogy nézegette ő korábban már Belize-t, ahol nincs kiadatás" - vélekedett a Borsnak a Novozánszki család ügyvédje.

Mint azt megírtuk, 2017. december 4-én tragikus hírt közölt a rendőrség VV Fanni szüleivel, miszerint a november 20-án eltűnt lányuk már nincs életben. Az ügy egyetlen gyanúsítottja azóta is a dunaújvárosi B. László, aki ez idáig előzetes letartóztatásban ült. A férfi a bűnrészességét – miszerint a lakásából a mélygarázsba cipelte, majd egy bérelt autóba tuszkolta az ájult Fannit, amit kamerafelvétel is bizonyít – azonnal elismerte, de a gyilkosságot tagadja. Továbbra is azt vallja, hogy a Duna-parti luxusapartmanháztól 800 méterre két ismeretlen férfinak átadta át a táncoslányt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?