5 éve

TV2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok idõd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Szerző Ripost

ÉLVE TEMETTÉK EL AZ ÜZLETASSZONYT

Megverte, megkéselte, majd élve eltemette hitelezőjét egy férfi Újhartyán külterületén. A szigetszentmiklósi üzletasszony eltűnését férje jelentette, a rendőrség megtalálta az autóját Dunaharasztiban, a holttestét pedig elásva egy fás, bokros részen. A Tények úgy tudja, a solymári vállalkozó több mint 12 millióval tartozott a nőnek, ez lehetett a gyilkosság indítéka. A férfi tagad.

ANYJA KEZÉBEN HALT MEG AZ ÓVODÁS

Az anyja karjai közt halt meg egy lakitelki óvodás kisfiú, pár méterre a kórház intenzív osztályától. A gyerek rotavírus miatt kiszáradt, összeomlott a keringése, ez okozta a halálát. A tragédia itt nem ért végett. 10 nappal a kicsi halála után az asszony a férjét vesztette el; három gyerekkel maradt egyedül.

NEM CSITULNAK AZ INDULATOK GÖDÖN

Továbbra is nagy a felháborodás a gödi speciális otthon miatt. Öt napja jelentek meg azok a fényképek, amelyeket egy nemzetközi civil szervezet készített, szerintük a szellemi fogyatékkal élő betegeket verik, éheztetik, bezárással és kényszerzubbonnyal büntetik. A szülők és az ott dolgozók azonban mindezt tagadják, és ők is nagyon dühösek a szerintük hamis vádak miatt. Az otthon vezetőjét felfüggesztették.

VESZÉLYES, AMIT NÁTHÁRA SZEDÜNK

Akár halált is okozhatnak a megfázás elleni szerek. Szakemberek szerint a paracetamol-hatóanyag tartalmú szerek nagyobb mennyiségű fogyasztása okozhat súlyos egészségügyi károsodást, extrém esetben halált. Emiatt a jövőben nehezebb lesz hozzájutni több, népszerű, megfázás elleni készítményhez. Ezeket csak gyógyszertárakban fogják árusítani.

ELTÛNHET A KERÉKBILINCS

Megszüntetnék a kerékbilincselést Budapesten. Az MSZP fővárosi frakciója korábban "szimpla pénzbehajtásnak" nevezte a kerületek közterület-felügyeleteinek kerékbilincselési gyakorlatát. A szocialista párt ezért azt javasolja, hogy szüntessék meg a kerékbilincselést a fővárosban. Csak tavaly 36 ezer autóst büntettek meg így, egy szakértő szerint az esetek többségében indokolatlanul.

ÉPSÉGBEN ELÕKERÜLT LENCSI

Megtalálták a Mokka műsorvezetőjének kutyáját. Szabó Dóra könnyes szemmel ölelte magához 2 és fél éves kutyát, aki reggel megszökött, míg gazdája dolgozott. Órákon keresztül keresték Lencsit, de egyszerűen nyoma veszett. Gazdája nagyon aggódott érte, az interneten rengetegen próbáltak segíteni a keresésben. A négylábú végül kora délután került elő pár száz méterre a TV2 épületétől.

 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!