5 éve

Hatodikos fiú erőszakolta meg a 12 éves gyáli kislányt, borzasztó részletek derültek ki

A kislány folyamatosan visszautasította a fiú közeledését, ez lett a veszte. A gyerek két másik barátjával várt rá az iskola közelében....

Egy gyáli általános iskola 6. osztályos tanulója és két barátja gyalázatos tettre vetemedett. A fiú – R. G. – már az interneten is megkörnyékezte 12 éves évfolyamtársát. A srác a Facebookon jelezte a lánynak, hogy le akar feküdni vele, majd az iskolában többször előfordult, hogy választottja nyakát csókolgatta. A kislány azonban visszautasította a közeledést, és néhány nap múlva letiltotta az interneten erőszakos udvarlóját.

R. G. pénteken ül a vádlottak padjára a Budapest Környéki Törvényszéken, 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal vádolják.

A vád szerint a lány elhatározta, hogy személyesen kéri meg R. G.-t, hagyja őt bé­kén. Az iskola előtt megvárta a fiút, aki azonban két társával érkezett a találkozóra. Megbeszélték, hogy elsétálnak az iskola köze­lében lévő kiserdőbe. A lány ek­kor már félt a társaságtól, nem mert menekülni, ellenkezés nélkül ment a trió­val. A vád szerint a fiúk ekkor már tudták, mi következik. Az előzetesen megbeszéltek szerint R. G. társai leterítették a kabátjukat a földre, majd őrt álltak, hogy senki ne zavarhassa meg őket. Közben R. G. „erőszakosan és durván legalább kétszer közösült a sértettel, akinek ezzel fájdalmat okozott”.

A lány később a barátainak és a szüleinek is elmesélte meggyalázását, a szülők pedig feljelentést tettek. A vád szerint túl a fizikai bántalmazáson a fiúk súlyos lelki megrázkód­tatást okoztak a kislánynak. R. G. később a rendőröknek azt mondta, hogy nem csinált semmi rosszat, nem volt kezdeményező és nem alkalmazott erőszakot.

A trióból két fiút vádoltak meg, mindketten szabadlábon védekezhetnek - írja a Bors.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!