5 éve

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok idõd, de kí­­­­ván­­­­csi vagy a nap leg­­­­­­­fon­­­­to­­­­sabb tör­­­­té­­­­né­­­­se­ire? Össze­­­­szed­­­­tük egyet­­­­len cikk­­­­ben, mi tör­­­­tént itt­­­­hon és a vi­­­­lág­­­­ban, a TV2 Té­­­­nyek se­­­­gít­­­­sé­­­­gé­­­­vel.

Szerző Ripost

FELNYÁRSALTA AZ ISKOLABUSZT A DARU

Diákokat szállító busz karambolozott egy munkagéppel ma reggel Ausztriában a magyar határ közelében. 24-en utaztak a buszon, zömében iskolások. A gyerekek közül hárman sérültek meg súlyosan, négyen pedig könnyebben. A darus munkagépet egy magyar férfi vezette, ő sokkot kapott, kórházba vitték. A Tények információi szerint a brutális balesetet a buszsofőr okozta.

FELESÉGÉRE AKARTA GYÚJTANI A HÁZÁT

Összeveszett a feleségével ezért fel akarta gyújtani a házát egy férfi egy Nógrád megyei kis településen. Az 57 éves férfi a garázsból hozta ki a benzines kannát és szét akarta locsolni az udvarban. Fia ekkor érkezett haza, ő csavarta ki a kezéből az öngyújtót. A rendőrök az agresszív családapát őrizetbe vették.

MOSOLYA BUKTATTA LE A RABLÓT

A foga buktatta le a fegyveres rablót, ugyanis csak egy van neki, arról ismerték fel a rendőrök. Egy sportboltot rabolt ki, tavaly fogták el a Kálvin térnél, 16 évet kapott. Most négy rablás miatt ítélték el, de életében csak három évet dolgozott, a többit főként börtönben töltötte. Az elítélt férfi azt mondta a Tényeknek, nem talált munkát priusszal, így újra csak a rablás maradt neki.

KILAKOLTATJÁK A LETÉPETT KEZÛ ANYÁT

Bármelyik pillanatban utcára kerület egy tiszaújvárosi anyuka a fiával. A nőnek letépte a kezét egy meghibásodott tésztagép, így azóta nem tud dolgozni. Hétmillióval tartozott a banknak, de mivel nem tudta fizetni a részleteket, felmondták a szerződését. Vagyona nincs, így csak idő kérdése, hogy a végrehajtók mikor viszik el a lakást a feje fölül.

RÁKOT OKOZHAT A HAMISÍTOTT CIPÕ

Égési sérüléseket, bőrirritációt, hosszú távon pedig akár rákot is okozhatnak a hamisított cipők, ugyanis ezeket silány, olcsó alapanyagokból, előfordul, hogy tapétaragasztóval készítik. A hamis termékekből rengeteg ékezik Magyarországra, hamis cipőket főként a Távol-Keletről hoznak be. De hamisítanak élelmiszereket, gyógyszereket, parfümöket és DVD-ket is, ezek évente több mint 230 milliárd forintnyi veszteséget jelentenek a magyar gazdaságban.

ELGÁZOLTÁK, NYUGTATÓ MIATT HALT MEG

Még februárban ütöttek el egy 64 éves pilisvörösvári nőt, túlélte. A család reménykedett. Áprilisban viszont benyugtatózták, emiatt halhatott meg a Nyírő Gyula Kórházban - ezt állítja a nő gyászoló fia. A Tényeknek azt mesélte, más intézményben dolgozó orvosok szerint édesanyja felépülhetett volna. A kórház nem ért ezzel egyet, kivizsgálják a történteket.

 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!