Bild: Ukrajna heteken belül atombombát építhet

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.10.18. 13:00

Alekosz öccse teherbe ejtené Tuvic Aleksandrát, üzent neki a Kőgazdag Fiatal

Korábban kijelentette a Kőgazdag Fiatalok szőke ciklonja, hogy készen áll az anyaságra. Most egy nem mindennapi ajánlatot kapott Tuvic Aleksandra Alekosz öccsétől.

Újra dübörög a Kőgazdag Fiatalok a TV2 műsorán, amiben több korábbi szereplő is visszatért. Többek között Tuvic Aleksandra is, aki jelenleg kiélvezi a szingliségét, miután tizennyolc éves kora óta párkapcsolatban élt. Így most nem ismerkedik, de ennek ellenére úgy érzi, készen áll az anyaságra, csak a megfelelő férfi érkezésére vár.

Tuvic Aleksandra
Tuvic Aleksandra már vágyik az anyaságra, de még a megfelelő férfi nem érkezett meg (Fotó: TV2)

Bejelentkezett Kőgazdag Szandinál Alekosz tesója

Persze az, hogy nem ismerkedik Szandi, az nem jelenti azt, hogy a szerelem nem toppanhat be az életébe akár nem várt módon. Úgy tűnik, hogy máris akadt egy kérő, bár nem feltétlenül a szőke herceg fehér lovon kategóriából, de komoly ajánlattal üzent a kőgazdag szőkeségnek. Az önjelölt Rómeó nem más, mint Alekosz testvére, Tibor, aki már több híres hölgynél is bepróbálkozott.

Kőgazdag Aleksandárnak Üzenem. Tegnapi cikkben olvastam, gyereket szeretnél és egy alkalmas pasit keresel hozzá. Itt vagyok én egy igazi király isten. Én vagyok a legalkalmasabb, hogy gyereket csináljak neked. Szívesen elhívlak egy randira. De előre közlöm ha fiú ha lány lesz Tibor Nagy lesz a neve. Jelentkezésedet várom, mert megtehetem.

– üzent a Facebookon Alekosz testvére Tuvic Aleksandrának.

Tuvic Aleksandra is reagált az ajánlatra

Természetesen teret adtunk annak is, hogy a TV2 sztárja reagáljon erre a nem mindennapi ajánlatra, ezért a Ripost megkereste Tuvic Aleksandrát a Kőgazdag Fiatalokból.

Sajnos nem tudom ki az a Nagy Tibor, aki üzent nekem. De szívesen válaszolok neki is, köszönöm a megkeresést, de most nem szeretnék senkivel ismerkedni, élvezem a szinglilétet. De, nyugodtan beállhat a sorba a többiekhez vannak egy páran. Sok kedves üzenetet kapok, de volt aki önéletrajzot küldött

 – válaszolt röviden és kedvesen Kőgazdag Szandi.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek