HŰHA

Szerző

Létrehozva: 2024.10.26.
Módosítva: 2024.10.26.

Szerelmével lépett színpadra Tóth Gabi: a zsűri szétszedte a produkciót

Nem erre számított az énekesnő.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence több szempontból is különleges pár a Dancing with the Stars ötödik évadában, ugyanis egyrészt a magánéletben is egy párt alkotnak, azaz jóval szorosabb a kapocs köztük, mint más versenyzőpárok közt, ugyanakkor noha Bence profi táncos, de a néptánc irányából érkezett, azaz a társastáncok többsége tőle is igen távol állt. Mint azt a fellépésük előtti kisfilmben elárulta: korrepetíciót is kért, amit amolyan továbbképzésnek fogott fel. A páros a rumbát kapta táncnak az első adásban.

BS__3240 Tóth gabi papp máté bence dancing with the stars
Szerelmesekként léptek színpadra Tóth Gabiék, ugyanakkor a zsűrit nem győzték meg maradéktalanul  Fotó: Bánkúti Sándor

A zsűri sajnos nem volt elragadtatva: Szente Vajk szerint nem adtak igazán sokat azon kívül, hogy ők egy pár, valamint hogy hányszor kellett meghallgatnia a kapcsolatuk történetét, és szerinte többet kell adni egy ilyen műsorban, mint hogy "ketten vagyunk a világ ellen és befelé fordulunk", és Juronics Tamás is eléggé kritikus volt. Ő úgy fogalmazott: Tóth Gabinak épp ideje elengednie a "bántott nő" szerepét. Gabiék egyébként ezzel a tánccal szerették volna lezárni az elmúlt időszakot. Végül 20 pontot kaptak a zsűritől.

A helyzet fricskája egyébként, hogy Tóth Gabi volt férje, Krausz Gábor épp ugyanennek a műsornak köszönheti jelenlegi szerelmét: Mikes Annával nem csak a negyedik évadot nyerték meg, de egymásra is találtak a versenyt követően.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek