LOVE

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.24. 10:00

Tóth Gabi párja, Papp Máté Bence most először beszélt szerelmük nehézségeiről - videó

A sztárpár sok bántást kapott.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolata óriási port kavart, amikor kiderült. Elfordultak tőlük a barátok, sőt egyes családtagok is. Arról nem is beszélve, hogy durván nekik ugrottak a nézők, az újságírók közül sokan és olyan celebek is, akik soha még csak nem is találkoztak velük. 

293A7824
Fotó: Szabolcs László

Eddig nem beszéltek arról, pontosan mi történt akkor, amikor összejöttek, most viszont elmesélnek mindent a Tények Plusznak.

A mi elmúlt egy évünk nem leányálom volt. A mi szerelmünk az tűzben edződött, sok-sok hullámvölgy volt, amivel meg kellett harcolnunk az élet minden területén. Fel kellett nőni bizonyos feladatokhoz, nagyon sokat kellett nyelni, és nagyon sokat kellett kompromisszumokat kötni. Nagyon várom, hogy végre egy olyan műsorban szerepeljek Gabival, amikor nem ezek a múlt sérelmei jönnek elő

- mondta Máté Bence, aki Tóth Gabi oldalán lép majd a Dancing with the Stars színpadán.

Biztos, hogy nagyon sok előítéletes ember lesz és rosszakaró, ahogy mindig is, de én azt gondolom, hogy ez egy olyan műsor lesz, ahol mi is egy kicsit jobban meg tudjuk élni egymás szerelmét, mert eddig csak tényleg a négy falak között tudtuk ezt megélni. Egy életre való tapasztalat az, hogy hogyan fordulnak el, hogyan változnak meg az emberi kapcsolatok egy ilyen támadások közepette.

Eközben Gabi így nyilatkozott érzéseiről:

Nekem volt olyan, hogy megkönnyeztem, amikor gyakorolt. Olyan büszkeség öntött el, hogy ő ezt így megcsinálta és hálás vagyok, hogy ő társam ebben a műsorban is, ebben a táncunkban is. Ez gyönyörűen tükrözi az elmúlt időszakot, amin keresztülmentünk... Nekünk valahogy mindent 200 százalékon kell teljesítenünk, mindenért sokkal jobban meg kell küzdenünk vagy bizonyítanunk - magunk felé is. Itt végre megmutathatjuk magunkat, hogy kik vagyunk és milyenek vagyunk valójában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek