Bild: Ukrajna heteken belül atombombát építhet

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.10.18. 19:15

Micsoda? Zámbó Krisztián a Séfek Séfe műsorában próbált szerencsét

Zámbó Krisztián is feltűnt a népszerű gasztro-reality-ben. A Séfek Séfe a péntek esti adásban újabb meglepetéseket tartogat.

A Séfek Séfe válogatójának végéhez közeledünk, a kiadó helyek száma már limitált, kevesen juthatnak tovább a következő fordulóba. A válogató alatt a jelentkezőknek hatvan percük van arra, hogy lenyűgözzék a séfeket, ebbe az előkészületeknek és a tálalásnak is bele kell férnie. Érdemes tehát olyan ételt választani, ami gyorsabban elkészíthető, vagy a versenyző már rutinos egy bonyolultabb étel időre való elkészítésében. Nem véletlen tehát, hogy az amatőrökön kívül nagyon sok hivatásos szakács is érkezik a műsorba.

Séfek Séfe
A Séfek Séfe zsűritagjai: Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes / Fotó:  TV2 / hot! magazin

Séfek Séfe: Zámbó Krisztián, a szakács

Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András korábban a Mokka adásában is mesélt arról, hogy akár egy jól eltalált paprikás krumpli is elég ahhoz, hogy elvarázsolják őket. Kóstolás után például sokszor találgatják is, hogy vajon egy ügyes háziasszony, vagy egy profi szakács készítette az adott ételt. 

Krausz Gábor elárulta, számukra megtévesztő, hogy a versenyzők az adott 60 perces főzésre, amit a séfek nem látnak, nagyon jól felkészülnek, és ezzel gyakorlatilag meg is nyerik őket. Ugyanakkor az is nyilvánvaló, hogy még egy begyakorolt, könnyű ételt is simán el lehet rontani, hiszen idegen konyhában nem mozog olyan otthonosan az ember.

Zámbó Krisztián tíz éve dolgozik a szakmában / Fotó: TV2

A pénteki adásban Zámbó Krisztián próbálja majd bizonyítani tehetségét. Első hallásra azt gondolhatnánk, hogy az énekes maga lepi meg a nézőket, még Ördög Nóra is visszakérdez a bemutatkozásnál. Ez azonban megtévesztő: ő egy másik Zámbó Krisztián, aki, mint mondja, a neve miatt keveredett már érdekes szituációkba. Szakácsként dolgozik és nagyon határozott elképzelésekkel érkezik, a fináléig meg sem szeretne állni.

Tíz éve dolgozom a szakmában, azért jelentkeztem a műsorba, mert szeretném megnyerni a versenyt. Reméljük, azt tudom majd mondani utána, hogy Zámbó Krisztián vagyok, a szakács. Cél a három kés

– vallotta.

Hogy sikerül-e Krisztiánnak továbbjutnia, kiderül a péntek esti epizódból.

Séfek Séfe minden hétköznap 19:55-től a TV2-n. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek