Létrehozva: 2024.10.20. 09:30

Pumped Gabo elárulta csajozós szövegét

Vélhetően sok férfi irigye és csodálója örül most, hogy megtudta. Pumped Gabo végre elmesélte, hogyan szokott próbálkozni a lányoknál.

Pumped Gabo nem az a figura, aki valaha foglalkozott volna mások véleményével. Ami a szívén, az a száján, ahogy szokás mondani. Most sem volt ez másképp, amikor péntek este úgy döntött, megosztja a tapasztalatait, méghozzá nem is akárhogyan. 

Pumped Gabo
Pumped Gabo egyik féltett titkát osztotta meg a nagyközönséggel (Fotó: Bors)

Az egyik legjobb szöveg Pumped Gabo szerint

Az izomceleb 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban rántotta le a leplet arról, hogy alaposan pórul járt. Bár vélhetően legtöbbször mázlija van a soundos táncával ismertté vált, kigyúrt hírességnek, neki sem jöhet össze minden hódítás. Történt ugyanis, hogy ismerkedni szeretett volna egy leányzóval, de falba ütközött, vagy ahogy ő mondja: “kioffolták”. Gabo kifejezetten sérelmezte, hogy az egyik legjobb szövegét vetette be a siker érdekében, de még így sem kapta meg, amit akart. A dolog tanulsága, hogy szeretett volna mindenkit megnyugtatni, ilyen bizony vele is előfordul, gondoljunk hát erre, ha esetleg rossz napunk lenne.

Gyerekek, ne legyen rossz napotok, mert a testvéreteket is kioffolták

- mondta, majd csalódottan tudomásul veszi, hogy a program ezek után “csak a szokásos” vagyis nem lesznek benne extrák. A csavar azonban most jön, Pumped Gabo ugyanis elárulta, hogy rengetegen írtak neki, mégis mi lehet az a legjobb csajozós szöveg, amivel nem sikerült aznap este hódítania. 

Tudom, hogy most vissza fogtok vele élni, de akkor is elmondom: az egyik nagyon nagy csajozós szövegem az, hogy ‘Hello’. Vagy van ennél egy még jobb is, az pedig úgy van, hogy ‘Na Hello’. Ha szeretnétek, nyugodtan használjátok, de ne éljetek vissza vele.

Hogy a celeb épp mennyire gondolta komolyan a mondandóját, azt sosem lehet tudni nála, bár némi humora azért van, ezúttal sejteni lehet, hogy itt bizony nem történt más, mint hogy a kiszemelt lány a köszönés után azonnal elhajtotta őt. Hogy felismerte-e Gabót, vagy anélkül kosarazta ki, egyelőre rejtély. Reméljük Gabónak hamarosan nagyobb szerencséje lesz. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek