Létrehozva: 2024.10.02. 07:30

Öngyilkosságtól féltik a börtönbe zárt zenészt

Hiába az elit ügyvédcsapat és a csillagászati összegű óvadék felajánlása, nem engedik ki a börtönből a balhés rappert. P. Diddy a jelek szerint nem ússza meg könnyen az ellene felhozott vádakat.

Szerző Prac Lee

Napok óta P. Diddy ügye tartja lázban a nemzetközi sajtót. Sean Combs az egyik leggazdagabb és legsikeresebb amerikai rapper és producer, a törvény alól azonban ez nem menti fel. Szexuális zaklatás és szexkereskedelem vádjával vették őrizetbe a rappert, aki ártatlannak vallotta magát.

Diddy Celebrates His Birthday And New Album Launch At LAVO p. diddy
Elutasították P. Diddy ügyvédjeinek kéréseit (Fotó: Dave Benett/Getty Images)

Öngyilkosságtól féltették a rappert

Külföldi lapértesülések szerint a brooklyni Metropolitan Fogvatartási Központban raboskodik, amit egyes források földi pokolként titulálnak, és embertelen, undorító körülményeket emlegetnek. Úgy tudni, az 54 éves rapper az intézményben különleges megfigyelést kapott, ugyanis öngyilkosságtól tartottak, miután megtagadta az evést és viselkedése is zavart volt.

Elit ügyvédek dolgoznak az ügyén, akik 50 millió dolláros óvadékot ajánlottak a rapper szabadulásáért, de kérelmüket elutasították, mint ahogy azt a kérést is, hogy szállítsák át egy New Jersey-i börtönbe.

Beyoncé is belekeveredett P. Diddy ügyébe

Az ügybe számtalan híresség is bevonódott, köztük Beyoncé és Jay-Z, akik szoros barátságot ápoltak P. Diddyvel. A rajongók szerint a sztárpár bizonyosan tudott a rapper mocskos „partijairól”, hallgatásukat pedig mélyen elítélik, az elmúlt napokban ketten összesen nyolcmillió követőt veszítettek az Instagramjukon.

Úgynevezett „fehér partijain” – ahol a dresszkód fehér volt – számos híresség megfordult az ezredforduló táján, köztük a Kardashian lányok, Paris Hilton, Demi Moore, Ashton Kutcher, Mariah Carey – és Leonardo DiCaprio is. Utóbbi nevét különösen felkapta a napokban a média, miután előkerült róla egy kép 1998-ból, amint azok a bizonyos partik egyikén mulat. DiCaprio egy közeli barátja a DailyMailnek leszögezte, a Titanic sztárja hosszú évekkel ezelőtt elhatárolódott a botrányos hírű zenésztől, és semmi köze a balhés ügyhöz.

A balhé kapcsán nemrég felszólalt Hugh Hefner egykori barátnője, Kendra Wilkinson is, a nyuszilány úgy fogalmazott:
Annak idején én is részt vettem néhány partin. Én jól szórakoztam fiatalon. Nem láttam semmi rosszat. Úgy értem, amikor én jelen voltam, nem történt semmi igazán helytelen. Véleményem szerint a szex az csak szex. Nem mondom, hogy soha nem történt a partikon semmi rossz, de engem nem ért semmilyen rossz élmény” – fogalmazott a nő P. Diddy kapcsán, aki a vádak szerint számtalan nőt abuzált, fenyegetett és kényszerített akaratuk ellenére dolgokra.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek