Bild: Ukrajna heteken belül atombombát építhet

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.10.18. 13:30

Na, erre nem számítottunk! Gyűrűt húztak a Kőgazdag Fiatalok Mettájának ujjára

Dulin Metta jó ideje próbálkozik a párkereséssel, ám eddig nem járt túl nagy sikerrel. A Kőgazdag Fiatalok 2. évadában azonban akad egy olyan jelentkező, aki nem csak hogy eljut egy randiig, de gyűrűt is húz a csinos szőkeség ujjára.

Dulin Metta a Kőgazdag Fiatalok első évadában Schmuck Andort csavarta az ujja köré, olyannyira, hogy még egy esküvői fotózáson is részt vettek közösen, ám végül az ismerkedés kudarcba fulladt. A csinos szőkeség azonban a második évadban újabb próbát tesz, és egy olyan férfival kezd randizni, aki már az első adandó alkalommal gyűrűt húz a Nagy Ő egykori szereplőjének ujjára.

Kőgazdag Fiatalok Metta
A Kőgazdag Fiatalok szerdai adásában Mettának egy szürreális randiélményben volt része (Fotó: TV2)

Kőgazdag Metta elárulta: nem ő szervezte meg a randit ezzel az úriemberrel.

„Egy barátom szervezett nekem egy randit és úgy gondoltam, hogy végül is veszteni valóm nincs, úgyhogy elmegyek. Első ránézésre nem is volt olyan rossz” – vallotta be a műsorban.

A bemutatkozás után gyorsan kiderült, hogy a férfi régóta jógaoktatóként dolgozik, így választottját is jógázni viszi, ami miatt megkérte, hogy vigyen magával edzős szettet is.

Gálánsnak találom, hogy egy egész jógastúdiót kibérelt azért, hogy nyugodtan kettesben lehessünk. Meglátjuk, hogy ez jól sül-e el

– tette hozzá mosolyogva Metta, aki azért elárulta, nem egészen ilyen sportokhoz van szokva. Ezután a Kőgazdag Fiatalok sztárjának igencsak furcsa élményben volt része, ugyanis Sándor, ahol csak tudta, megtapogatta a testét, amit azzal magyarázott, hogy meg kell néznie az izomzatát.

„Ezen a ponton jutottam el oda, hogy Sándor kamuzott és ő nem jógaoktató” – mondta Metta.

A Kőgazdag Fiatalok sztárja gyűrűt is kapott

A randi egy pontján eljutottak oda is, hogy a férfi Metta lábfejét kezdte vizsgálni, majd ehhez kapcsolódó gyakorlatokat végeztek, ami neki egy cseppet sem tetszett.

Ez egy olyan emlék lesz, amit örökre őrzök, de nem a pozitív fiókban

– vallotta be a lány. Ám a java csak ezek után jött! A férfi ugyanis egy hatalmas kővel díszített apró gyűrűt ajándékozott neki. A Kőgazdag Fiatalok szereplője először nem is értette, hogyan kellene az ujjára húzni a kicsi ékszert, de Sándor elárulta neki, hogy a gyűrű a lábujjára való és fel is tette neki.

Igazából úgy voltam vele, hogy ez a kegyelemdöfés és végre vége lehetne az órának. Éreztem, hogy nekünk közünk nem lehet egymáshoz

– jelentette ki Metta.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek