Létrehozva: 2024.10.15.
Módosítva: 2024.10.15.

Polgárpukkasztás felsőfokon: hétmilliós órát tett a hajába a Kőgazdag Fiatal

Kőgazdag Metta nem aprózta el a partiszettet: hétmilliós Rolexet fűzött a hajába. A Kőgazdag Fiatalok már az első adásban kiverték a biztosítékot.

A Kőgazdag Fiatalok ezúttal sem őrzik hét lakat alatt a pénztárcájukat. Mondhatni, két kézzel szórják a pénzt, ha pedig partira kerül sor, mindenki a legjobban öltözött akar lenni. Ezúttal alighanem Kőgazdag Metta nyerte a „kinek a szettje kerül a legtöbbe” versenyt, mindezt csupán a hajába tett ékszer értékének köszönhetően.

Kőgazdag Metta kőgazdag fiatalok
A Kőgazdag Fiatalok Mettája nem aprózta el az első megjelenését (Fotó: Dulin Metta)

Metta nem volt elégedett az árral 

A második évad első részében a fiatalok Aurél huszadik szülinapi partiján gyűltek össze, a kiöltözésnek pedig mindenki megadja a módját, Metta még az "órás embere" segítségét is kikérte.
Alexet tizenkét éve ismerem, ő lett az órás emberem. Mindig tudja, mivel készüljön nekem. Most egy nagy, tekintélyparancsoló órát szeretnék” – szögezte le. Ki is választott egy látványos darabot, amiről Alex elárulta:

Megközelítőleg hétmillió forint az értéke az órának – felelte higgadtan, mire Metta egy grimasszal válaszolt, no nem azért, mintha sokallná a csillagászati összeget.

Azt hittem, több” – fintorgott, de rögtön izgalomba is jött, hiszen tudta, az ékszernek köszönhetően az ő partiszettje lesz a legextrább.

Kőgazdag Metta méregdrága órát használt hajgumiként (Fotó: TV2)

Kőgazdag Fiatalok szereplője: „Rolex az új hajgumi"

Aurél bulijára Metta és barátja, Filip egy húsz ezresekből készített koronát vitt ajándékul, de a szőkeség megjegyezte:

Remélem feltűnik, hogy az én hajkoronám kicsit többet ér, mint az. Rolex az új hajgumi

– dicsekedett Metta, s bár az új főszereplő, Szanyi Vanda nem volt elájulva tőle, PSG Ogli őszinte elismeréssel adózott a különleges megoldás előtt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek