HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.09. 19:45

Piros ruhás bombázó elé térdelt le egy gyűrűvel a TV2 sztárja — mit szól ehhez a párja?

Utolsó hetéhez érkezett a TV2 legcsábítóbb reality-je. A Kísértés keddi adásában Lóri megdöbbentő lépésre szánja rá magát.

Inge és Lóri szerelmes jegyespárként érkezett meg a TV2-n látható A Kísértés meseszép szigetére, és azt mondták, hogy ezt a kalandot egy bulinak szánják az esküvőjük előtt. Bár a műsorban még mindig az ő kapcsolatuk tűnik a legstabilabbnak, egy ideje bizony az foglalkoztatja a rajongókat, hogy sikerült-e együtt maradnia a párosnak.

A Kísértés
A Kísértés 2024: Lóri váratlanul letérdelt Anna elé (Fotó: TV2)

A Kísértés utolsó, mindent eldöntő hetében különösen feszült hangulat uralkodik a meseszép környezetben található villában, gyakorlatilag még azoknak a pároknak a kapcsolata is veszélybe kerül, akik korábban úgy vélték: nincs az a csábító, aki közéjük tudna állni.

A Kísértés szereplők közül Inge és Lóri betonbiztosnak tűnő párkapcsolata már akkor megingott, amikor a csábító Norbi szemet vetett a lányra. A zöld szemű szörny rá is csücsült Lóri vállára, aki szerint Inge éppúgy pillant Norbira, ahogy korábban rá is tette, még a kapcsolatuk elején, amikor csak úgy lángolt a szerelmük. Lóri ráadásul később a fiúknak őszintén elmondta, hogy habár megkérte annak idején Inge kezét, egyáltalán nem volt biztos a dolgában!

Megkértem a kezét, de amikor megkértem, akkor sem voltam 100 százalékig biztos benne, hogy ez a jó döntés, és én ezt akarom. A kérdésemre a választ, amiért jöttem, megkapom

— magyarázta határozottan Lóri a kamerák előtt, és valljuk be, szavai nem sok jót vetítenek előre a kapcsolat alakulását illetően.

A Kísértés: Lóri ismét letérdelt

Az érzelmek háborgó tengerében felszínen maradni próbáló Lóri a keddi adásban igencsak megdöbbentő lépésre szánja majd rá magát. Teátrális mozdulattal letérdel, ám most nem Inge, hanem Anna elé, hogy feltegyen neki egy igencsak fontos kérdést.

Vajon mit szól ehhez Inge, ha megtudja?

A Kísértés: Hová lett Inge jegygyűrűje?

A sasszemű netezőknek az is feltűnt, hogy Inge ujján már nem csillog az a jegygyűrű, ami A Kísértés szigetén még bizony ott volt. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, be is indultak a találgatások!

Nincs rajta a gyűrű... Most ez vagy véletlen, vagy egy jel, hogy szakítottak?!

– fogalmazott valaki a TikTok kommentszekciójában, majd érkezett még jó pár hozzászólás a témában. Sokan annak szurkolnak, hogy a szerelmesek együtt maradjanak a műsor végeztével is. 

„Lehet, hogy csak elfelejtette felvenni. Én nagyon remélem, hogy együtt maradnak, ők a kedvenceim! – tette hozzá valaki.

Mindenki nézze a műsort, és kiderül, hogy mi lesz

– üzente A Kísértés sztárja kíváncsiskodónak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek