Létrehozva: 2024.10.01. 09:30

Harry herceg megint szembeköpte a családját? Itt tűnt fel a botrányhős királyi sarj

Lázadó viselkedéséből most sem adott alább a brit uralkodó kisebbik fia. Harry herceg egy tetováló szalonban tűnt fel.

Meglepő helyszínen látták Harry herceget. A brit királyi sarj mindig is lázadó természet volt, a rebellis viselkedéssel most sem hagyott fel. Tetoválószalonban tűnt fel III. Károly király kisebbik fia.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, lors d'une interview pour l'émission CBS News Sunday Morning harry herceg
Harry herceg megint szembement a brit királyi család hagyományaival (Fotó: Northfoto)

Tetoválószalonban járt Harry herceg

Több külföldi lap is beszámolt arról, hogy szemtanúk látták, amint Harry herceg betért a New York-i East Side nevű tetováló szalonba, ahol egy órát töltött. A tetkószalon rendkívül népszerű az A-listás sztárok körében, ott varratott Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Susan Sarandon és Bruce Willis is. A beszámolók szerint Harry sötét farmert és bézs kabátot viselt, így mikor kijött, nem láthatták tetoválás nyomait rajta. A szalon vezetőjét felkereste a DailyMail, a Lord becenevű művész szűkszavúan csak ennyit mondott:
Nem nyilatkozhatok a vendégeink nevében az engedélyük nélkül. Mindenkinek egyforma mértékben tiszteletben tartjuk a magánéletét. A tetoválás egy személyes döntés, bármi is történik a szalonban, az egy privát ügy” – fogalmazott sejtelmesen.

Többen is tetováltattak már

A brit királyi család tagjai között nem kifejezetten tiltott a tetoválás viselése, de nem is szokványos jelenség, azt pedig mindenképp érdemes kerülni, hogy túl jól látható helyre varrassanak. Van is már néhány kékvérű, aki nem tudott ellenállni a csábításnak. Ilyen például Harry unokatestvére, Eugénia hercegnő is, aki a füle mögött visel egy kis fekete karikát. Harry másodunokatestvére, Lady Amelia Windsor lapockájára pedig egy tigris került. Az 1910-től 1936-ig uralkodó V. György király egy japán sárkány tetoválást viselt egyik karján, másikon pedig egy keresztet.

Az elmúlt években Harry herceg felesége, Meghan, valamint Vilmos herceg neje, Katalin is kipróbálta a testfestést, bár ők a néhány hét alatt elhalványuló henna mellett döntöttek. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek