Bild: Ukrajna heteken belül atombombát építhet

KÜLFÖLD
HŰHA

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.18. 18:00

Gyönyörű menyasszony volt Sydney van den Bosch: „Nyugodt voltam mint egy Buddha”

Elbűvölő menyasszony volt Sydney van den Bosch.

Mint arról a Ripost beszámolt, Sydney van den Bosch élete egyik legboldogabb időszakát éli, hiszen nemrég kimondta a boldogító igent az egykori teniszezőnek, Kaszás Benjaminnak. A szerelmesek egyébként nem vártak sokat a friggyel, mivel az eljegyzésre idén Valentinnapon került sor. 

20230713_sunhill megnyito_02453_MW_bulvar_MK
Fotó: Máté Krisztián

Vagyis kimondhatjuk, hogy Sydney van den Bosch és Benjamin szerelme mesébe illő. Ehhez mérten pedig a nászútjukat is egy mesevilágban töltötték. A szerelmesek feltehetően Halaveli szigetén, egy luxusresortban romantikáztak. Az üdülőközpontban már a saját nevükkel ellátott kocsival várták őket. 

A nagy napot egyébként hatalmas titkolózás övezte. Ennek ellenére pár órával korábban maga Sydney van den Bosch osztott meg fényképeket a készülődés boldog pillanatairól. Sőt bejegyzésében egy-két kulisszatitkot is elárult varázslatos esküvőjéről. 

„Próba haj és próba smink nélkül be lehet vállalni egy esküvőt? Hát persze, legalábbis annak aki a barátaira bízza magát. Készítettünk már annyi féle/fajta megjelenést de természetesen ez most mindegyiknél különlegesebb volt és úgy is sikerült… soha életemben nem voltam ennyire nyugodt azzal kapcsolatban, hogy a legjobb kezekben vagyok és úgyis csodás lesz. Amikor Dia fotózásra invitált a készülődés közepette hiába kezdett el Enikő aggódni. Én továbbra is olyan nyugodt voltam mint egy Buddha szobor Pláne, hogy elengedve a hagyományokat a férjemmel készültünk együtt, ami még jobban megalapozta a hangulatunkat és megbeszéltük előző éjszaka, hogy szombaton a lehető legkevesebb időt szeretnénk egymás nélkül tölteni” – írta részletekbe menően Sydney van den Bosch a bejegyzésében, amihez csatolt friss fényképeket ide kattintva tekintheted meg. 

„Kivétel nélkül, az összes képeden gyönyörű vagy, amióta csak követlek (pedig az már igencsak 10év+)…de most ragyogsz csak igazán. Így ismeretlen “ismerősként” is annyira örülök a boldogságodnak!”

„Annyira csodásak vagytok együtt!!”

„Nagyon jó látni ennyit nevetni. szépek vagytok”

- üzenték a friss házasoknak a rajongók.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek