A Tisza Párt vezetőjét cigarettacsempészet miatt letartóztatták

POLITIK
HŰHA

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.11. 20:00

Dobó Ági mosolyánál csak tökéletes alakja a szebb – Fotó

Nem fogod tudni kiverni Dobó Ágit a fejedből, ha meglátod a legfrissebb fotóját.

Szerző K. C.

Dobó Ági családjával Costa Ricára költözött. Az egykori szépségkirálynő és fiai még csak három hete laknak kint, de egyelőre nem teljes a létszám, ugyanis a családfőnek még körülbelül 10 ezer kilométer távolságra, Magyarországon kell tartózkodnia a munkája miatt.

Dobo Agi-142-KZ
Dobó Ági

A napokban egy újabb bejegyzésben mesélt Dobó Ági arról, hogy egyre jobban élvezik a mindennapokat a trópusi országban. Legfrissebb bejegyzésében pedig kifejtette, hogy lehet új országban kezdtek új életet, de a régi csapatával dolgozik tovább bomba alakján. Bár senki nem tudna belekötni a sztáranyuka tökéletes alakjában, de a műtéte, felépülése után még csak most kezdett bele ismét óvatosan a mozgásba. Mint Dobó Ági kifejtette, szeret edzeni, ami már hiányzott is a számára. 

„Új ország, régi csapat... ahogyan már storyban is meséltem, életem talán leghosszabb sportmentes időszakán vagyok túl a műtétem, betegségem miatt, de 1 hete elkezdtem óvatosan a mozgást!” - részletezte bejegyzésében Dobó Ági, akinek szívdöglesztő mosolyánál csak formás idomai szebbek.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek